banner388
banner390
banner410
banner408

İlyas Kubilay resmen Samsunspor'da

TFF 2. Lig takımlarından Samsunspor, Keçiörengücü takımında forma giyen forvet oyuncusu İlyas Kubilay Yılmaz ile sözleşme imzalayarak bu sezonki 14. transferini yaptı. 

banner269

İlyas Kubilay resmen Samsunspor'da

TFF 2. Lig takımlarından Samsunspor, Keçiörengücü takımında forma giyen forvet oyuncusu İlyas Kubilay Yılmaz ile sözleşme imzalayarak bu sezonki 14. transferini yaptı. 

19 Temmuz 2018 Perşembe 17:58
İlyas Kubilay resmen Samsunspor'da

Samsunspor Haber - Geçen sezon 1. Lig’den düşen Samsunspor, İsmail Uyanık yönetiminin göreve gelmesinin ardından transferde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dün 9 futbolcuyla yeni sözleşme imzalayan kırmızı-beyazlılar, bugün de İlyas Kubilay Yavuz ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Yavuz, Samsunspor ile Süper Lig’e çıkmayı hedeflediklerini ifade etti. 

MAHCUP ETMEYECEĞİM

İlyas Kubilay Yavuz, transferi için uzun zamandır çaba sarf ettiklerini belirten Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, İlyas Kubilay Yavuz’un forvet hattına büyük güç katacağını söyledi. Samsunspor’un 2. Lig için çok büyük bir takım olduğunu dile getiren İlyas Kubilay Yavuz, “Samsunspor yönetimi, benim transferim için çok uğraştı. Hakkımda da çok güzel iltifatlarda bulundular. Buraya gelişim zor ama güzel oldu. Buraya gelmeden önce taraftarlarımız da bana destek oldular. Bana güvenenleri mahcup etmemeye çalışacağım. Belli bir gol sayısı hedefim yok. Şampiyonluk benim için daha önemli. Şampiyonluğa katkı yapıp, atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” dedi. 

KİMLER GELDİ?

Samsunspor daha önce de Erhan Kartal, Şahin Şafakoğlu, Bilal Gülden, Erhan Şentürk, Okan Dernek, Metincan Cici, Can Muhammet Vural, Savaş Yılmaz, Samet Asatekin, Ramazan Çevik, İrfan Başaran, Nuri Terliksiz ve Canberk Dilaver’i transfer etmişti. Samsunspor’un anlaşmaya vardığı Bahattin Köse ile de kısa zamanda sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 20.07.2018 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-07-19 18:18:17

helal olsun ismail başkana.. yeterki transfer etmek istediği kişiyi bulsun vazgeçmez...başkan böyle olunur.. hedefi olan uzun vadeli sözleşmeler yaptı futbolcularla.. yani önceki yönetim gibi üç aylık altı aylık değil

Avatar
Veysel Sarı 2018-07-20 10:35:54

İlyası takıma kazandıran Başkanımıza teşekkür ederim. İlyasın geleceği çok parlak bakın görün bu çocuk Samsunda yıldızlaşacak keşke 5 yıllık sözleşme olsa idi Samsun bu oyuncudan ileride çok para kazanır.

Avatar
Misafir. 2018-07-20 11:23:09

Can Muhammet Vural favorim.Hayirlisi.Atakumdan herkese selam.