banner388

İlyas banko Tomane sürpriz 

Kırmızı beyazlı ekipte sakatlıkları büyük ölçüde geçen oyunculardan İlyas Kubilay'ın yarın akşam ilk onbirde sahaya çıkması beklenirken; Portekizli Tomane'nin ise ikinci yarıda oynama ihtimalinin olduğu öğrenildi. 

İlyas banko Tomane sürpriz 

Kırmızı beyazlı ekipte sakatlıkları büyük ölçüde geçen oyunculardan İlyas Kubilay'ın yarın akşam ilk onbirde sahaya çıkması beklenirken; Portekizli Tomane'nin ise ikinci yarıda oynama ihtimalinin olduğu öğrenildi. 

21 Mayıs 2021 Cuma 11:25
İlyas banko Tomane sürpriz 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da sakatlıkları büyük ölçüde geçen ve dün itibariyle takımla beraber antrenmana katılan İlyas Kubilay Yavuz ve Portekizli forvet Tomane'nin Altınordu ile oynanacak play off yarı final rövanş karşılaşmasında oynayıp oynamayacakları büyük merak konusuydu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam dün gazetecilerle yaptığı söyleşide bu oyuncular hakkında da bilgiler verdi. Sağlam, “Takımımızda Kubilay’ın dizinde bir sakatlığı vardı. Şu anda iyi durumda. Takımla antrenmanlara başladı. Onun yanında Tomane’yi de belli bir kısımda antrenmana alacağız. Onun durumunu da gözlemeyeceğiz. Ama şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum ki Cumartesi akşamı kim oynarsa oynasın, sahada kim görev alırsa alsın, kenarda kim beklerse beklesin, herkes birbirine destek olacak, birbirine yardım edecek ve Allah’ın izniyle biz Altınordu’yu geçip finale adımızı yazdıracağız. Buna ben yürekten inanıyorum. İnşallah hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çağrı 2021-05-21 11:46:49

Valla bu işi çözerse Kubi çözer.başka da göremiyorum

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-05-21 14:46:17

Kim oynarsa oynasın mış yahu senin elinde Kubilay gibi US bitirici bir futbolcunun var bunun bile kıymetini bilmiyorsun.
Altınordu maçında Kubilay olsa idi en az beraberlik alırdik sen bunun farklıdır anda bile değildin.
Senin bildiğin bir Gökhan Alsan var o da bizi yarı yolda bırakıyor.
Bu mudur senin futboldan anladığın.

Avatar
ercan 2021-05-21 15:58:57

saviçeviçi,hamronu mutlaka oynatın,matihası da unutmayın da biz de kafamız rahatlasın bu takımdan bişey olmaz diye!!...yahu bu bizimkiler bu oyuncuları nereleriyle seyredip te takıma koyuyorlar hayret yahu!..bari bir istatıstık tutun da görün saviçeviç denen adam her beş topun dördünü rakibe atıyor..

Avatar
ercan 2021-05-21 16:31:13

başka gol atacak adamın mı var, adrese teslim asıst yapacak adamın mı var???biraz nadir onu da bitirdiniz..tomaneyi mutlaka koyun takıma çok iyi uçarak vurup içeri firecek topu dışarı çok güzel atıyor!!

Avatar
Tuncer, Ertürk Yeşilyurt 2021-05-22 16:48:44

Ertuğrul Sağlam, sen büyük oyuncu ve aynı zamanda büyük hocasın. Biz sana, ekibine ve oyuncularına güveniyoruz.Basarilar diliyorum. Şansınız bol olsun.

Avatar
Sinan Akdağ 2021-05-22 21:53:28

Ilyas 3 sezondur hangi doğru düzgün rakip veya önemli maçta bir katkı sağlamış da bu maçta umut bağlanıyor.