banner388

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor’da

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor tesislerini ziyaret etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor’da

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor tesislerini ziyaret etti.

18 Nisan 2017 Salı 13:44
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor’da

Samsun Haber - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençler Değerleriyle Buluşuyor projesi kapsamında başta Samsunspor olmak üzere bir çok yeri ziyaret etti.

Çarşamba Öğretmen evinde gerçekleştirilen Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil anma programına 50 kişilik öğrenci katıldı. Ali Fuat Başgil’in başarı hikayesinin anlatıldığı konferansı OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sait Kuşçuoğlu verdi. Öğrenciler daha sonra Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi Kampüsünü gezdi

Daha sonra proje kapsamında öğrenciler ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor tesislerini ve futbolcuları ziyaret etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Tok, ”İlkadım Kent Konseyi ile gerçekleştirdiğimiz projede gençlerimize doğru örnek olabilecek, başarıları ile Samsun’dan dünyaya açılan isimleri tanıtıyoruz. Bu anlamda Samsunspor oldukça önemli bir faktör. Samsunspor köklü tarihi ile hepimizin buluşma noktası. Başarısı ile bütün bir şehri sevindirebilen önemli bir bağ olan Samsunsporumuzla genç öğrencilerimizi buluşturmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Gençler Değerleriyle Buluşuyor projesinin 3’üncü etabında; İlkadım Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ömer Faruk Sönmez, Araştırmacı Yazar Ahmet Seven, İlkadım Kent Konseyi Genel Sekreteri İbrahim Kurt, İlkadım Kent Konseyi Tarih Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Fatma Pak ve Çalışma Grubu Üyeleri, İlkadım Belediyesi Dış İlişkiler Müdür Vekili Kemal Şen, Fatma Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Rehber Öğretmen Ahmet Naim Ateş ve öğrencileri, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Bölümü öğretmeni Hilal Şimşek ve öğrencileri, Namık Kemal Anadolu Lisesinden Öğretmeni Cemil Yüksel ve öğrencileri, İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Hamza Sofuoğlu ve Müdür Yardımcısı Ümit Kocaman ve öğrencileri, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Liseden Öğretmen Rıfat Yenen ve öğrencileri ve Samsun Anadolu ve Emine Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Liselerinden seçilmiş öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 18.04.2017 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.