banner388
banner390
banner410
banner408

Hiçbir şey güllük gülistanlık değil

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Hiç kimse kayyum geldi her şey güllük gülistanlık olarak düşünmesin. Samsunspor ekonomik olarak çok zor durumda” diye konuştu.

banner269

Hiçbir şey güllük gülistanlık değil

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Hiç kimse kayyum geldi her şey güllük gülistanlık olarak düşünmesin. Samsunspor ekonomik olarak çok zor durumda” diye konuştu.

10 Şubat 2018 Cumartesi 13:55
Hiçbir şey güllük gülistanlık değil

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz ve yönetim kurulu üyeleri bugün ilk kez basının karşısına çıktı. Resmi olarak görevlerine başlayan Başkan Karayılmaz, kulübü ekonomik olarak rahatlatmak için kısa, orta ve uzun vadede projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.

PROJELERİNİ ANLATTI DESTEK İSTEDİ

Başkan Karayılmaz, “Valiliğimizin açtığı Samsunspor’a destek hesabına vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın desteklerini artırarak devam ettirmelerini istiyoruz. Üye kampanyası başlatacağız. Ayrıca geçtiğimiz yıl olduğu gibi en yakın zamanda bir eşya piyangosu düzenleyeceğiz” dedi.

SORUNLAR DEVAM EDİYOR 

“Hiç kimse kayyum geldi her şey güllük gülistanlık olarak algılamasın” diyerek sözlerini sürdüren kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Karayılmaz, “Samsunspor ekonomik olarak çok zor durumda. Özellikle yabancı oyuncuların çok ciddi miktarlarda alacakları var. Ödemeleri yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.


 
HERKESİ MAÇA BEKLİYORUZ

Kulübün oyuncu ödemelerinin planlı olarak devam ettiğini vurgulayan Başkan Karayılmaz, “Şu anda bizim alacaklarımızı ödeyin, paramızı istiyoruz diye kapımızı çalan oyuncu da yok teknik heyet te yok. İyi niyetli bir ekibiz. Erzurum maçında taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Takımımıza güvenim tam” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 12.02.2018 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2018-02-11 09:30:53

büyükşehir belediyesinden samsunspora sürekli gelir sağlayan projeler olmadıktan sonra bu kulubu hiç bir yönetim 57 tirilyon borçtan kurtaramaz yeni yönetim bu konularda çok israrlı olmalı ve şehir sahip çıkmalı

Avatar
Veysel Sarı 2018-02-11 12:00:07

Türkiyede tüm liglerde bir çok Büyükşehir belediye takımı var.Bu takımlara oluk oluk paralar aktarılıyor.Adıbüyükşehir olmayan takımlarada yine o ilin Büyükşehir belediyelerinden çok yüksek paralar aktarılıyor. Samsun büyük şehir belediyesi yıllardır Samsunspora çok yetersiz göstermelik paralar vererek göz boyuyor.Samsunda taraftar neden bunları sorgulamıyor. Gelen yönetim bu işlerde Samsunspora kaynak porejeler üretmeli