banner388

Herkesin gözü bizde! 28 bin kişilik dev koro

Türkiye İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor - Manisa Futbol Kulübü arasında oynanan 6.hafta maçında gişelerden tam 26 bin bilet satıldı. Bu şu ana kadar Türkiye'de bir ilk olurken; kırmızı beyazlı taraftarların, 90 dakika boyunca takımlarına hiç susmadan destek olmaları ise taraflı tarafsız herkesin büyük taktirini kazandı. 

Herkesin gözü bizde! 28 bin kişilik dev koro

Türkiye İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor - Manisa Futbol Kulübü arasında oynanan 6.hafta maçında gişelerden tam 26 bin bilet satıldı. Bu şu ana kadar Türkiye'de bir ilk olurken; kırmızı beyazlı taraftarların, 90 dakika boyunca takımlarına hiç susmadan destek olmaları ise taraflı tarafsız herkesin büyük taktirini kazandı. 

07 Ekim 2019 Pazartesi 11:19
Herkesin gözü bizde! 28 bin kişilik dev koro

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarlar, yine bir ilke daha imza attı. Türkiye İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor - Manisa Futbol Kulübü arasında oynanan 6.hafta maçında gişelerden tam 26 bin bilet satıldı. Bu şu ana kadar Türkiye'de bir ilk olurken; kırmızı beyazlı taraftarların, 90 dakika boyunca takımlarına hiç susmadan destek olmaları ise taraflı tarafsız herkesin büyük taktirini kazandı. Gazeteci Ergin Caner Cabbar'ın Hedef Halk Gazetesi'nde yer alan haberine göre; 1 Eylül tarihinde açıklanan verilere göre; Galatasaray 41 bin, Fenerbahçe 33 bin, Trabzonspor 31 bin, Beşiktaş 27 bin kombine sattığı için bu zamana kadar iç sahada oynadıkları karşılaşmalarda bir haftalık süre içerisinde gişelerden 26 bin rakamına ulaşamadılar. Bu takımlar stadyum kapasitelerinin hemen hemen 4'te 3'ünü sezon başında kombine bilet olarak sattıkları için normal bilet satışlarının 15 binin üzerine çıktığı görülmedi. 

KUPA FİNALİNDE BİLE YOK

Sezon başında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Galatasaray ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında da satılan bilet sayısı 26 bini bulmadı. 25 bin kapasiteli 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan finalde yer yer boşluklar fazlasıyla göze çarpıyordu. Samsunspor'un bu rakamı 2. Lig maçında yakalaması ise Türkiye'de ki tüm futbolseverlerin beğenisini topladı. Öte yandan bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takımları haricinde ne Süper Lig'de ne de TFF 1. Lig'de 28 bin taraftarın önünde maç oynanmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-10-07 12:48:46

28.000 taraftarın tribünleri doldurması başka, organize olup takımı ateşleyecek enerjiyi sahaya yansıtması başka. Maalesef bizim tribünleri yöneten liderler yetersiz kalmıştır taraftarları organize edip Sayın Başkan Yüksek Yıldırım'ın istediği gibi tek ses olamamıştır bu maçta.

Misafir Avatar
mert 2019-10-08 10:33:34 @Canik 55

kendine tribün lideri diyenlerin hepsi müptezel ne bekliyorsunuz?

Beğenmedim! (2)
Avatar
samsunsporlu 2019-10-07 12:38:25

takımı ateşleyecek bir tezahurat yok sadece gruplar hiç durmadan birbiriyle koordineli olmayan şekilde bağırdı durdu. pozisyona göre rakibi ve hakemi etki altına alacak tezahurat göremedim boş teneke gürültüsü gibi geldi bana ...

Avatar
misafir 2019-10-07 11:46:39

Bu güzelliği bozmaya çalışanlara yazıklar olsun. stadın etrafında maçtan önce sarhoş olup maça gelenleri gördükçe onlardan uzak durmaya çalışıyoruz. maça binbir güçlükle üzerimiz aranıp giriyoruz. bozuk paralar toplanıyor. Güney üst tribününde kavga çıkıyor. bıçaklar çekiliyor. bu bıçaklar bu stada nasıl giriyor. çocuğumuzu maçlara tek başına bu grupların arasına nasıl salacağız. hala ağız dolusu küfürler edenlere yazıklar olsun. orada aileler var. kadınlar ve kızlarımız var. bir türlü temizlenmediler. Temizlendikleri gün daha iyi olacak.

Avatar
Hakan Baronoğlu. 2019-10-07 11:34:15

Marathon tribünü bitirdiler. Eski stadyumdaki bütünlük kalmadı. Tezahüratta çok etkisiz kalıyor. Sürekli ve uzun süreli tezahürat yapamıyor. Halbuki en etkili olabilecek trübün. Gruplar arasındaki kopukluk devam ediyor. Elektronik megafon seyircilere daha kolay seslerini duyurmak varmak amigolar gırtlakları yırtılırcasına boşuna bağırıp duruyorlar.

Avatar
Muharrem Akoğlu 2019-10-07 11:38:19

güzel, takımda seyirci var para var fakat futbol nerede

Avatar
Ssz055 2019-10-07 12:46:20

Samaunsporu seviyoruz bizim şehrimizin simgesini taşıyor engelleri aş layık olduğun yerde süper ligdeki yerini al...

Avatar
Xx 2019-10-07 15:49:09

Yorumlara şaşırıyorum. Ben taraftar olarak eğlenmeye gidiyorum. Takımı taraftar ateşlemez. Taraftarı takım ateşler, coşturur. Hem dünyanın parasıni alacaklar hemde oynamak için taraftarin bağirip takimi costurmasini bekleyecekler. Oyle bir futbol anlayisi yok. Ülkemizde bakiş acisi bu oldugu icin hic bir ligde futbol namina hiç bir sey yok. Ayrica bu takimi kim kurduysa Allah onu islah eylesin. Yeni yapilan transferleri hep toplasan 1 adam etmez. Dunya para verdiler hepsi bos. Takimi hala gecen sene oynayan futbolcular sirtliyor. Orta saha bom boş. Gökhan Alsan boş boş kosuyor. Yazik taraftara, yazik harcanan paralara.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-10-08 01:01:48

MAÇTAYDIM. BAĞIRMAKTAN SESİM KISILDI SAMSUNSPORUMA FEDA OLSUN.