banner388
banner390
banner410
banner408

HEDEF G.BİRLİĞİ

Kırmızı beyazlı ekipte, Cumartesi akşamı oynanacak Gençlerbirliği karşılaşması hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. 

banner269

HEDEF G.BİRLİĞİ

Kırmızı beyazlı ekipte, Cumartesi akşamı oynanacak Gençlerbirliği karşılaşması hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. 

04 Ekim 2022 Salı 14:15
HEDEF G.BİRLİĞİ

Samsunspor Haber - Haftayı Bandırmaspor beraberliği ile kapatan Samsunspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Eroğlu yönetiminde yapılan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların son derece istekli ve hırslı görüntüleri camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Öte yandan tedavisi büyük ölçüde tamamlanan Celil Yüksel'in Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyebileceği öğrenildi. 

GALİBİYET İSTİYORUZ 

Futbolcularıyla bire bir görüşmeler yapan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu'nun Gençlerbirliği karşılaşmasının önemini oyuncularına anlattığı gözlendi. İlk kez Samsun 19 Mayıs Stadı'nda taraftarının huzuruna çıkacak olan tecrübeli teknik adam, "Bandırmaspor maçında kaçırdığımız galibiyete Gençlerbirliği maçıyla uzanmak istiyoruz. İyi bir oyuncu kadrosuna sahibiz. İnşallah taraftarlarımızında desteğiyle Cumartesi günü sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.