banner388

HAYDİ SAMSUN! 30 bin kişi ile  tribünde omuz omuza

Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Afyonspor karşılaşmasında 'STADI DOLDURAMAZLAR' diyenlere inat 30 bin taraftar tribünde omuz omuza olacak. Samsunspor taraftarı isterse yapar. 

HAYDİ SAMSUN! 30 bin kişi ile  tribünde omuz omuza

Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Afyonspor karşılaşmasında 'STADI DOLDURAMAZLAR' diyenlere inat 30 bin taraftar tribünde omuz omuza olacak. Samsunspor taraftarı isterse yapar. 

04 Şubat 2020 Salı 14:39
HAYDİ SAMSUN! 30 bin kişi ile  tribünde omuz omuza

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, şampiyonluk yolunda tek ses tek yürek oldu. 21.haftayı zirvede tamamlayan ve her geçen hafta mutlu sona doğru adım adım ilerleyen kırmızı beyazlı ekipte taraftarlar, Afyonspor maçına özel bir hazırlık yapıyor. 'STADI DOLDURAMAZLAR' diyenlere inat Samsunspor için Pazar günü 30 bin taraftar tribünde omuz omuza olacak. 

TRİBÜNDE OMUZ OMUZA 

Biletlerin satışa çıkmasını büyük bir sabırsızlıkla bekleyen kırmızı beyazlı taraftarlar, 12.adam olarak takımına son dakikaya destek olmaya gidiyor. Sosyal medya üzerinden Samsun halkına da çağrı yapan Samsunsporlu taraftarlar, "Başka Samsunspor yok. Herkes Pazar günü planını yapsın ve maç saatinde 19 Mayıs Stadı'nda olsun' diye mesajlar yayımlıyor. 

BAŞKAN YILDIRIM ÇAĞRI YAPTI 

Yılport Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ın da uzun süredir taraftara stadı tıklım tıklım doldurmaları konusunda çağrısı olmuştu. Bakalım kırmızı beyazlı taraftarlar, bu hafta oynanacak ve şampiyonluk yarışını yakından ilgilendirecek müsabakada tribünleri doldurabilecek mi ? 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer kurt 2020-02-04 22:38:20

Samsun uyuma takımına sahip çık... Şampiyon olucaz

Avatar
kadro 2020-02-04 14:48:59

stad dolarda ertuğrul hoca zırp pırt kadro ile oynayarak maçları riske ediyor. oturmuş ve başarılı kadro fazla bozulmaz. tarsus maçı ve önceki bak maçı zor alındı. oyuncu deneyecek durumda değiliz garantiye oyna. önce maçı kopar sonra dene.

Avatar
Hasan Mete 2020-02-04 18:01:17

Başkanım zaten maçlara geliyoruz ama içerde dışarda rahat rahat maç seyredemiyoruz.Biz bu Futbolla nasıl Şampiyon olacağız.Samsun neden Takım oyunu oynayamıyor siz bir Başkan olarak ilk önce bunu sorgulamanız gerekiyor. Bu takım takılırsa yine böyle biz bitti demen bitmez diyebilecekmisiniz.

Avatar
Memati samsunlu 2020-02-04 18:44:12

Takım oyunu nerede Ertugrul hoca hatalarını tek tek söylüyordur ama bi yinede yazalım... Yer tutuşu kurtarışları çok süper olan Kaleci Nurullah hızlı oyun kurmalı.. Defans dörtlüsü Habire defansa yakın geride pas yapıyor biraz orta sahada bu işi yapmanız gerekiyor... bir hata ile defansta topu kapan rakip oyuncu golü attı. Defansta Veli ve Burak iyi Ferhat çok agresif oyuna Kendini vermeli Erkam ın eksikliği hissedildi Gökhan meral biraz Ağır kaldı Halil colak kötü dan dun la oyun Olmaz yardıma gelmiyor pres yapmıyor Ramazan oynamalı dikine oynayan pres yapan verkaçlarla forveti pozisyona sokan oyuna hareket getirdi. Gol de geldi zaten... Kaptan Caner cok iyi mücadeleci Topu sıfıra indiriyor ortalıyor topu oyunu Takip edemeyenler yüzünden goller gidiyor... Orta sahada İlyas ortasahada kafasını kaldırıyor oyunu Okuyor ara paslar atıyor sakince oyuna sekil veriyor... Muhsin cok mücadeleci iyi topçu enerjisini Cok Koşarak bitiriyor ilyas gibi sakin ve düşünerek pozisyon hazırlamalı Gökhan Alsan adeta pres ve ara toplar icin bulunmaz oyuncu ama biraz agresif Bu üçlü orta sahada oyunu daha iyi yönetmeli daha çok pres ve ara paslarla Kanatlardan yüklenmeli soldan ramazan sağdan caner le ortalar yapılmalı... Ahmethan Bahattin Burak Çalık rakip defansa daha çok presle hataya zorlamalı... Takım olmak çok önemli hatalarını bilip Bireysel agresif oyunu bırakıp oyuna katkı sağlamak için bilinçli top oynamak başarıyı getirir. Takım oyununda ben yoktur. Biz vardır. Takım olduk mu olmadık mı bu önemli Az kaldı ertuğrul hoca bu işi çözecek...

Avatar
AFYON İÇERDE MANİSA DIŞARDA SON İKİ MAÇ 2020-02-04 15:34:09

BU İKİ MAÇI ALIRSAK VEYA MANİSA İLE DEPLASMANDA BERABERE KALIRSAK YÜZDE 90 ŞAMPİYON OLURUZ. AFYON MAÇI BU YÜZDEN ÇOK ÖNEMLİ. ATATÜRKLÜ ARMAYA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR. O SENE BU SENE İNŞALLAH.ŞAMPİYON SAMSUNSPOR.

Avatar
Hakkı Saglam 2020-02-05 21:14:12

Hoca neden bu oyuncu gurubuna takım oyunu oynatamıyor.Oysa iki Rize Kupa macında Takım oyunu harika idi neden Lig maçlarında olmuyor.Sahada Hocanın pilanımı işlemiyor.Hocanın Tarsus maçındaki ilk on biri çok ber battı.Hoca Kubilaya haksızlık yapıyor iyi oynamıyorsa demekki motive edemiyorsunuz.Burak Calık,Halil,Gökhan Meral Tarsusta sınıfta kaldı

Avatar
OKUYUCU 2020-02-04 15:57:22

BAŞKANIN SAKALLARINDAN SONRA BU SEFER SAÇLARI GİDECEK YİNE DOLMAZ :)