banner388

Hasan: Galibiyeti kaçıran tarafdık

Birçok maçta takımın en iyilerinden biri olmayı başaran tecrübeli savunmacı bugün oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında da savaşçı kimliğiyle ön plandaydı.

Hasan: Galibiyeti kaçıran tarafdık

Birçok maçta takımın en iyilerinden biri olmayı başaran tecrübeli savunmacı bugün oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında da savaşçı kimliğiyle ön plandaydı.

15 Ekim 2017 Pazar 21:00
Hasan: Galibiyeti  kaçıran tarafdık

Samsunspor Haber - Sezon başında Sivasspor'dan transfer edilen Hasan Hatipoğlu, gösterdiği performansla göz dolduruyor. Birçok maçta takımın en iyilerinden biri olmayı başaran tecrübeli savunmacı bugün oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında da savaşçı kimliğiyle ön plandaydı. Rakip forvetlere karşı yerinde müdahaleleriyle dikkat çeken kırmızı beyazlı oyuncu, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. 

DAHA İYİ OLACAĞIZ 

Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını söyleyen kırmızı beyazlı oyuncu, "Bundan sonra lige ağırlığımızı koymamız gerekiyor. Artık puan kaybetmek istemiyoruz. Rizespor maçı geride kaldı. Önümüzde oynayacağımız daha onlarca zor müsabaka var. Elazığspor karşılaşması da bunlardan sadece bir tanesi. Takım olarak güzel bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Rizespor maçında bunu sahada gösterdik" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK 

Son Güncelleme: 15.10.2017 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-10-15 21:19:32

Savunmasi cok iyi olmayan takimlar ne kadar gol atsada gene yer cunkı defans cok agir bire birde cok geride kaliyorlar ve cok cidyetsiz faul olan posisyonda cok rahat gol yedi 2 inci goldede ayni şekilde yedi furkan formsuz dikkat cekiyor cok hatali

Avatar
Ahmet gonca 2017-10-15 21:22:31

Furkan yan toplara cikmiyor oyun icinde arkadaslariyla bire bir bagirmiyor yenilen 2 gol cok cidyetsiz ve lakayitdi defans ķötü ozellikle rize sag taaftan cok bindirdiburak solakel neden alinmadi cok garip samet nerde gokay gec girdi muhammet neden

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-10-16 12:51:21

Yorumcu Ahmet goncaya katılıyorum Furkan bu maçta çok uyusuktu ve morelsizdi.Nedeni her ne ise böyle olmamaliydi.Takımımız mücadele anlamında gayet iyi idi.Galip gelseydik çok çok iyi olacaktı. Bu hafta oynayacagimiz rakip Elazığ çok iyi bir takim.Elazığ dan puan veya puanlarla dönersek hedefe ulaşırız. Elazığ sporlu Tom'a özel önlem alınmalı.