banner388

Hamroun Sağlam'ın göz hapsinde 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, son haftalarda oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerinde çeken Hamroun ile antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor.

Hamroun Sağlam'ın göz hapsinde 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, son haftalarda oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerinde çeken Hamroun ile antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor.

06 Nisan 2021 Salı 16:31
Hamroun Sağlam'ın göz hapsinde 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da 31 yaşındaki Cezayirli sol kanat oyuncusu Hamroun, son haftalardaki özellikle de Tuzlaspor karşılaşmasındaki görüntüsüyle herkesin beğenisini kazandı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından fizik kondisyon olarak hazır olmadığı gerekçesiyle ilk 11 de çok fazla şans bulamasa da yer aldığı karşılaşmalarda yaptıklarıyla kalitesini gözler önüne sermeyi başardı. Kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Sağlam, son 6 haftaya girildiği bu dönemde iyi bir form tutan Cezayirli kanat oyuncuyla antrenmanlarda yakından ilgilenerek; performansını daha da yukarılara çıkarması için çabalıyor. 

1 GOL 1 ASİST

Kırmızı beyazlı ekibin devre arasında BB Erzurumspor'dan renklerine kattığı 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu şu ana kadar Samsunspor formasıyla 4 kez ilk 11 de sahaya çıktı. Toplamda ise 8 maçta sahada yer alan kırmızı beyazlı oyuncu, 1 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulunurken; hiç kırmızı kart görmedi. 354 dakika sahada kalan Cezayirli futbolcu, son haftalardaki istikrarlı yükselişi ile taraftarında büyük beğenisini kazandı. Hamroun'un antrenmanlardaki istekli görüntüsü ile gözlerden kaçmadı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EREN 2021-04-06 21:23:50

la bırakın bunların en iyisi burak çalık o da niye banko değil??

Avatar
Kavak 55 2021-04-07 10:24:48

Hamroun iyi oynuyor ama her an kart görebilecek bir futbolcu. Daha dikkatli olmasında fayda var.

Avatar
Samsunsporlu 2021-04-06 16:51:26

Haberin başında 31, sonunda 32 yaşında :)