banner388

Halil Çolak: Samsunspor'da oynamak istiyorum

Balıkesir'de yayın yapan gazetebakış.com internet sitesi kırmızı beyazlı ekibin 32 yaşındaki kanat oyuncusu İbrahim Halil Çolak'ın Samsunspor ile anlaştığını yazdı. 

Halil Çolak: Samsunspor'da oynamak istiyorum

Balıkesir'de yayın yapan gazetebakış.com internet sitesi kırmızı beyazlı ekibin 32 yaşındaki kanat oyuncusu İbrahim Halil Çolak'ın Samsunspor ile anlaştığını yazdı. 

20 Aralık 2019 Cuma 09:21
Halil Çolak: Samsunspor'da oynamak istiyorum

Samsunspor Haber - Balıkesir gazetebakış.com internet sitesinin iddiasına göre Yılport Samsunspor, Balıkesirspor'lu İbrahim Halil Çolak ile anlaşmaya vardı. Haberin ayrıntılarında ise şu ifadelere yer verildi; Balıkesirspor'a transferin son günü katılan 12 futbolcudan birisi olan İbrahim Halil Çolak, Ali Tandoğan'la birlikte ilk 11'e adını ilk yazdıran başarılı futbolculardan birisi olmuştu. Kırmızı beyaz formayla 12 lig maçında yer alan İbrahim Halil Çolak ilk golünü de deplasmanda eski takımı İstanbulspor'a karşı atmıştı.

YÖNETİMDEN AFFINI İSTEDİ 

Efendi kişiliği ile tanınan 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu kendisini transfer etmek isteyen Samsunspor yönetiminden aldığı teklifi, Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı ve yönetim kuruluyla paylaştı. TFF 2.Lig'de şampiyonluğa oynayan Samsunspor'un teklifinin cazibesini ve maddi şartlarını geri çevirmek istemediğini belirten futbolcuya Balıkesirspor yönetimi de onay verince ayrılık gerçekleşti. Kendi isteği ile ayrıldığı için Balıkesirspor'a herhangi bir maddi yük bırakmayan İbrahim Halil Çolak dün akşam saatlerinde kırmızı beyazlı camiayla olan resmi bağlarını da kopartarak Samsun'a doğru hareket etti". 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih55 2019-12-20 23:28:10

Alp kardeşim çok haklısın. Gençler olmadan gelecekten ve gerçekçi hedeflerden bahsetmek zor. Ancak böyle alt liglerde tecrübeli bir kaç oyuncuya ihtiyaç var. Köprüyü geçene kadar bu şekilde olur bu. Uzun süreli sözleşme yapmasınlar yeter. Kupa maçında genç kardeşimiz Enes'in tecrübesizliği bizi 10 kişi bırakmıştı. Dediklerinde haklısın genç çocuklar önemli. Fakat uzun süreli sözleşme yapılmadığı sürece böyle transferlere ihtiyaç olduğuda oldukça aşikar.

Avatar
Mayar 2019-12-20 16:46:57

Ertuğrul hocanın oynatamayacağı haham da papas da yok, merak edilmesin

Avatar
ALP55 2019-12-20 13:59:24

MAŞALLAH GENÇLER DURURKEN YİNE AYNI HATALAR HELAL SİZE PAPAZLARLA NASIL ŞAMPİYON OLACAZ

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-12-20 21:41:41 @ALP55

Unutma kardeş şu manisayı papazlar götürüyor çok gençolan kişileri görüyoruz işte Kubilay samet Enes bak Bi yere gidemiyor tecrübe yok loş koş nereye kadar tecrübede lazım unutma

Beğenmedim! (2)