banner388

Hakkınızı helal edin

Samsunspor taraftarı fotoğraftaki üç ADAM’a büyük saygı duyuyor. 

Hakkınızı helal edin

Samsunspor taraftarı fotoğraftaki üç ADAM’a büyük saygı duyuyor. 

28 Nisan 2018 Cumartesi 19:08
Hakkınızı helal edin

Samsunspor Haber – Samsun Valisi Osman Kaymak’ın çabaları da takımı ligde tutmaya yeterli olmadı. Samsun’da göreve başladığı ilk günden itibaren özellikle Samsunspor’a olan ilgisi ve desteğiyle herkesin sevgilisi haline gelen Vali Kaymak’tan helallik isteyen kırmızı beyazlı taraftarlar, kağıt toplayarak yaşamını devam ettiren; kulübe destek olmak için başlatılan kampanyaya 555 TL ile katkı sağlayan Kibar Amca’ya büyük saygı duyduklarını söylediler. 

BÜYÜK KATKI VERDİLER AMA 

Özellikle Samsun Valisi Osman Kaymak’ın tüm zorluklara rağmen takımın ayakta kalabilmesi için geceli gündüzlü çalışmalarının boşa gitmesi en çok Samsunspor taraftarının yüreğini parçaladı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, ömrü hayatları boyunca Vali Osman Kaymak’ı hiçbir zaman unutmayacaklarını ve sevgiyle hatırlayacaklarını ifade ettiler. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NEVZAT SEVEN 2018-04-29 08:14:04

SAMSUN SENİ SENİN GİBİ ADAM GİBİ ADAM OLANLARI UNUTMAYACAK.... HALKIN VALİSİ.. SAMSUNLU SENİ SEVİYOR.

Avatar
m.emin 2018-04-29 16:20:32

samsun da sipor bakanı olucak samsun spor kaybedecek o bakan tekrar aday olucak samsunlularda oyvericek doğrumu ama samsunlu ise vermez

Avatar
Yorum 2018-04-28 21:09:50

Sayin valimize sen samsunsporu bırak işine bak diyenleride unutmasin. Eğer bu adamlara samsun halki hala parti taassubu ile oyverirse çocuklarımızın geleceğini heba ederiz.