banner388
banner390
banner410
banner408

Guido Koçer İmzaya Geliyor

Günün ilk imzasını Altay'dan Ferhat Çulcuoğlu'na attıran kırmızı beyazlılar, şimdi de Boluspor'un yıldız ismi Guido Koçer ile anlaşma sağladığını duyurdu.

banner269

Guido Koçer İmzaya Geliyor

Günün ilk imzasını Altay'dan Ferhat Çulcuoğlu'na attıran kırmızı beyazlılar, şimdi de Boluspor'un yıldız ismi Guido Koçer ile anlaşma sağladığını duyurdu.

04 Temmuz 2019 Perşembe 21:13
Guido Koçer İmzaya Geliyor

Samsunspor Haber - Samsunspor transferde atağa kalktı. Uzun süren çalışmalar neticesinde imzaları ardı ardına attıran kırmızı beyazlılar, Altay'dan Ferhat Çulcuoğlu'ndan sonra Boluspor'un yıldız oyuncusu Gudio Koçer'i renklerine kattı. Resmi internet sitesinden duyurulan haberde şu ifadelere yer verildi: İKİ YILLIK İMZA ATILIYOR Kulübümüzün Genel Menajeri Mustafa Aztopal, transfer döneminin kendilerini açısından olumlu geçtiğini ifade ederek yeni transfer Guido Koçer ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Tecrübeli oyuncu Guido Koçer ile 2 yıllık anlaşmaya vardık. Guido Koçer’e Samsunsporumuza ‘hoş geldin’ diyor, Kırmızı-Beyazlı forma ile başarılar diliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karabaşoğlu 2019-07-04 21:38:29

Yemin ediyorum müthiş bir transfer çok iyi oldu şimdi şampiyonluğun tartışmasız en büyük adayı olduk ama bir de çok iyi bitirici golcü alırsak bu iş tamamdır

Avatar
canan 2019-07-04 22:06:34

tam bir basiretsizlik örneği sergileniyor. senin ortasahanda okan,oğuz,ramazan, ilyas kubilay gibi çok iyi adamların var ve üstelik genç...ama sen en eksik yerin olan kanatlara çok çok iyi adamlar alman gerekirken bir de sağbekin yok iyi iki tane sağbek alman gerekirken tamamen isabetsiz ve gereksiz transferler.....fener bir fener kafası var bu takımda isabetsiz ve gereksiz..sizden bişey olmaz baba!

Avatar
VEDAT ÖZ 2019-07-05 10:00:29

GUİDO KOÇER ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU DEĞİL OLSA DAHA ÜST SIRALARDAKİ TAKIMLARDA OYNARDI BİR KERE SAMSUNDA ORTA SAHA OYUNCUSU ZATEN FAZLA NEDEN KANATLARA DAHA YETENEKLİ BURAK ÇALIK TİPİ OYUNCULARI ALAMIYORUZ.

Avatar
Veysel Sarı 2019-07-05 10:05:20

Orta saha yine fazla oyuncu çöplüğüne döndü.Mevcut işe yaramazları ne yapacaksınız.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-07-05 13:24:10

GUİDO KOÇER, MALATYA, GENÇLERBİRLİĞİ, GİRESUN ,VE BOILUDA OYNADI. İYİ GOLCÜDÜR. YIRTICI VE İNATÇI KARAKTERİYLE İŞİN HAKKINI VERİR.

Avatar
Mete Karayel 2019-07-04 22:18:41

hadi bakalım

Avatar
Bende geleyim bunlar kadar top oynarim. Parada almam. 2019-07-05 02:18:22

Maksat sezon sonu. Allah Allah nasil direk sampiyon olamadik diye beraber birbirimize sorariz. Allah akil fikir versin. Gitti gene koca bir sezon. Birinci devre bitmeden irdan hoca valizini alir gider. Bizde Ertugrul saglam icin aglariz gelsin diye.

Avatar
ahmet 2019-07-05 11:44:10

bu takımın sorunu m. akyüz, burak çalık gibi çok iyi kanatlar ve gökhan gönül gibi iyi bindiren sağbek...ama siz çok iyi olan ortasaha okan derneği mi bitireceksiniz,ilyas kubi yi mi keseceksiniz pes yani!!pes valla bu kafayla bişey olmaz abi! böyle gereksiz orta sahayı dolduracaksaniz bırakın transfer yapmayın NEYSE Kİ İYİ BİR HOCA BULDUNUZ. İYİ BİR SAĞBEK TRANSFERİYLE ZATEN YAMPİYON OLURUZ.