banner388

Gözler İlyas'ta olacak 

Kırmızı beyazlı ekibin, kendisinden çok şeyler beklediği yıldız oyuncusu İlyas Kubilay'ın yarın ki Tarsus maçında nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu. 

Gözler İlyas'ta olacak 

Kırmızı beyazlı ekibin, kendisinden çok şeyler beklediği yıldız oyuncusu İlyas Kubilay'ın yarın ki Tarsus maçında nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu. 

01 Şubat 2020 Cumartesi 14:43
Gözler İlyas'ta olacak 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da taraftarın ve camianın kendisinden çok şeyler beklediği yıldızı İlyas Kubilay Yavuz'un yarın oynanacak Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden büyük merak konusu oldu. Özellikle son haftalarda 90 dakika sahada kalamayan kırmızı beyazlı oyuncunun, yarın ki müsabaka için özel bir hazırlık içinde olduğu iddia edildi. 

İYİ DURUMDA 

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda çok başarılı bir grafik sergileyen İlyas'ın o özlenen performansına yarın ki Tarsus maçıyla beraber kavuşacağı; atacağı gollerle de kendisinden beklenti içinde olanları hayal kırıklığına uğratmayacağı konuşuluyor. Kırmızı beyazlı taraftarlarda İlyas'a sosyal medya üzerinden destek mesajları yayınlıyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şampiyon samsunspor. 2020-02-01 19:31:12

Madem iki haftadır kötü oynuyoruz Sayın hocam . İlk 11 i değiştir.Aynı girdilerle farklı sonuç beklemek size yakışmaz. Sağlam ve tecrübeli isimler var. Süper liğ ve tff 1 lig görmüş oyuncularla ilk 11 başla. Kaleci Nurullah-caner-gökhan-Veli-samed- orta saha ikili Ferhat-muhsin-sol iç burak sağ iç guido . Forvet Gökhan alsan ve ataybey. İlk 45 dakika oynat sabret ne kaybedersin. Sonra istediğin gibi değişiklik yap. Kimsenin kabrisini çekme Kubilay ve Bahattin gibi.Burası samsunspor kimler geldi geçti.Başarılar.Saygılar.

Avatar
Sinan Akdağ 2020-02-02 02:37:30

Nasıl olacak! Her zamanki gibi berbat.