banner388

Golcü formayı kaptı 

Son haftaların formda oyuncusu Erhan Şentürk, son iki haftadaki yüksek performansı ve attığı nefis gollerle formayı kaptı. Yıldız oyuncu, Manisaspor maçında ilk 11'de ki yerini sağlamlaştırdı. 

Golcü formayı kaptı 

Son haftaların formda oyuncusu Erhan Şentürk, son iki haftadaki yüksek performansı ve attığı nefis gollerle formayı kaptı. Yıldız oyuncu, Manisaspor maçında ilk 11'de ki yerini sağlamlaştırdı. 

05 Aralık 2018 Çarşamba 16:24
Golcü formayı kaptı 

Yılport Samsunspor'un suskun golcüsü Erhan Şentürk, son iki haftada ki performansı ve attığı nefis gollerle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Her iki müsabakada da oyuna sonradan girmesine rağmen yakaladığı fırsatları değerlendiren tecrübeli golcünün Cumartesi günü Samsun'da oynanacak Manisaspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

GOLLERİNE DEVAM EDECEK

Son haftalarda gözle görülür bir çıkış yapan kırmızı beyazlı oyuncunun, antrenmanlardaki pozitif görüntüsü de camiada yüzlerin gülmesine neden oluyor. Geçen sezonun gol kralı Erhan Şentürk'ün devrenin sonlarına doğru yakaladığı çıkış takım içinde büyük bir rekabete yol açıyor. Başarılı futbolcu, "Takım arkadaşlarımla beraber sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunun içinde çok çalışıyoruz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VEDAT ÖZ 2018-12-05 21:27:46

ERHAN ÇOK FORMDA HOCAMIZ MANİSA MAÇINDA İLK ON BİRDE OYNATMALI BAHATTİN KULUBEYE ERHAN MANİSA MAÇINDA PATLAMA YAPA BİLİR. KUBİLAY BAHATTİN KENDİNE OYNAMAYI BIRAKMALI HOCAMIZ NEDEN BENCİL OYUNCULARINI UYARMIYOR KUBİLAY BUNU ÇOK YAPIYOR. SAMSUNUN EN BÜYÜK ŞANSIZLIĞI FORVETLERİNİN YETERSİZLİĞİDİR.

Avatar
Ali R 2018-12-05 22:49:36

Muhammet Beşir de oynamalı Bahattin biraz dinlenmeli sonuçta oyuncular oynadıkça form tutuyor bu yüzden kadroyu iyi kullanmak lazım.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-12-05 23:29:44

Muhammed te ısrar edilmemeli,Erhan Şentürk kesin faydalı olur.

Avatar
Hasan Mete 2018-12-06 05:24:30

Erhan Şentürk Manisa maçında Goller atacaktır.Şu anda çok formda inşAllah böyle devam eder.Takımda biraz daha disiplin olmalı evet bazı oyunclar var bunlar çok bencil illada Golu ben atayım havası Takımı Golden ediyor.Savas gereksiz yere sarı kartlar görüyor.Bu oyuncunun alternetifi transfer edilmeli takımdan 3-4 oyuncu gönderilip bu lig için nokta oyuncular alınmalı yoksa işimiz çok zor olacak.