banner388
banner390
banner410
banner408

Golcü F.Bahçe'den Stoper Gazişehir'den

TFF 2. Lig ekiplerinden Samsunspor’un başkanı İsmail Uyanık, Fenerbahçe’nin genç forveti Ahmethan Köse ile anlaştıklarını, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Uyanık aynı zamanda Gazişehir Gaziantep’in stoperi Yalçın Kılınç için de girişimlerin devam ettiğini söyledi.

banner269

Golcü F.Bahçe'den Stoper Gazişehir'den

TFF 2. Lig ekiplerinden Samsunspor’un başkanı İsmail Uyanık, Fenerbahçe’nin genç forveti Ahmethan Köse ile anlaştıklarını, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı. Uyanık aynı zamanda Gazişehir Gaziantep’in stoperi Yalçın Kılınç için de girişimlerin devam ettiğini söyledi.

16 Temmuz 2019 Salı 15:43
Golcü F.Bahçe'den Stoper Gazişehir'den

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Canik Balıkçı Barınağı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ve transferlere dair açıklamalarda bulunan Uyanık, Fenerbahçeli Ahmethan Köse ile anlaştıklarını, Gazişehir Gaziantep’in stoperi Yalçın Kılınç için de girişimlerin devam ettiğini söyledi. 

Samsunspor Haber - Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki futbolcusuyla görüşmelerde son aşamaya gelindiğinin altını çizen Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, “Ahmethan Köse, geçtiğimiz hafta Samsun’daydı. Buraya geldi, tanıştık. Kendisiyle el sıkıştık. Bugün Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, Damien Comolli ile bir görüşme yapıyor. Kendisini bonservisi ile alıyoruz. Dolayısıyla bugün sonunda inşallah yüzde 50’nin üstünde bir ihtimalle Fenerbahçe ile anlaşmış olup, 22 yaşındaki bu arkadaşımızı Samsunspor’un hem bugünü hem de geleceği için transferini yapacağız. Tüm izleme ekibinin, transfer komitesinin ve Samsunspor Yönetim Kurulu'nun ortak fikriyle transfer etmiş oluruz diye umut ediyorum” dedi. 

ALTERNATİFLERİMİZ VAR 

Sol stoper konusunda Yalçın Kılınç ile anlaştıklarını vurgulayan Başkan Uyanık, “Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün stoperi Yalçın Kılınç ile de görüşüyoruz. Kendisiyle anlaştık. Gazişehir Kulübü anlayış gösterdiği takdirde Yalçın da Samsunspor’da forma giyecek. Anlaşmasak da Samsunspor alternatiflerini bulacaktır. Sonuçta sol stoper konusunda geçtiğimiz sezondan beri bir arayışımız var. Geçtiğimiz sezona başlarken olmazsa olmaz sol stoper diye başladık, hala sol stoperimiz yok. Ahmethan ve Yalçın transferini bitirince transferi kapatmış oluyoruz. Geçen seneki kadar 20 tane oyuncu almanın, iyi oyuncular da olsa bir takım sıkıntılar getirdiğini gördük. Takım olma ve kaynaşma konusunda sıkıntılar olabiliyor. Geçen seneki kadro da geçen seneden daha iyi sonuç alabilecek bir kadroydu. Bir takım sıkıntılar oldu. Hakimleri geçemedik” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-07-16 16:57:30

Başkanım, TFF,MHK, ve başka bir üst akıl hep beraber yıllardır Samsunspor düşmanlığı yapıyorlar.Bunu çok iyi bilenlerdeniz biz bir taraftarız Şehire Samsunspora sahip çıkması gereken iki Spor Bakanımız ve Millet vekilleri sahip çıkmadılar.Spor Bakanları maddi anlamda çok yardımcı oldular ama Hakem engellemelerine seslerini çıkaramadılar. Takımın iki Süper Lige çıkma playof finallerinde Mersin-Antalya maçlarında Samsunu içerden ve dışardan üst akılla birlikte engellediler bu çok açık ve nettir.Emin Kar bu durumları çok iyi biliyor.1.Ligdende Hakem oyunları ile bu Lige düştük bunu Samsunlu olan her kes biliyor.Sizin Başkanlığınızda Hakemler yine bu Ligde yapacaklarını yaparak Takımın önünü kestiler.Samsunsporun Armasına düşman olanlar her zaman Samsunsporun önünü kesti bu sezonda keseceklerdir.

Avatar
Mete Karayel 2019-07-16 18:12:51

Ahmethan iyidir

Avatar
Samsunlu 2019-07-16 18:30:44

Ahmethan forvet nasıl Bı vizyon bakanım forvete kalite lazım gene husran yasamayalim

Avatar
Çelik Kaptan 2019-07-16 21:20:40

Lobicilik ayrı bir sanat.Bazen puanınız göz göre göre çalinsada derdinizi kimseye anlatamazsınız.Yapılacak olan ise hakemlerle Iyi geçinmek ve saha içinde futbolcuların gereksiz tartışmalara girmemesi çünki değişen bir şey olmuyor.

Avatar
Canik 55 2019-07-17 11:17:07

Metin bey tespitleriniz doğru ancak bizim buralara gelmemizin sebebi 2012 sezonunda süper ligden düşürülürken spor bakanımız bile sahip çıkmamıştı. Sivastaki ilk yarının ve Samsundaki sezonun son maçlarında verilmeyen penaltıdan sayılmayan gole ve gösterilmeyen kırmızı karta kadar aynı hakem vardı. "Hüseyin Göçek" tesadüf değildi çünkü Samsunspor ligde kalsa siyasilerin elinden oyuncağı alınmış olacak ve seçim öncesi propaganda malzemeleri kalmayacaktı. Samsunsporun Samsun ve Samsunlular için ne kadar değerli olduğunu biliyorlardı. Bugün çok farklı değil geçen sene play-off ilk maçlarının hakem atamalarına baktığında görüyorsun. Allah Başkanımızdan razı olsun yoksa yolumuz amatör sonumuz Gaziantep gibiydi.

Avatar
Gazişehirli 2019-07-19 13:48:09

Yahu hiç aklınız kesiyor mu yalcını vereceğimizi. Takımızda suan tek stoper yalcın vardı. Dün Kana bıyık alındı. Başka elimizde stoper yokken Yalcını size mi verelim. Hem yalcın süper lig dururken 2 alt lige mi gelsin.