banner388

Gidenlerin yokluğunu fazlasıyla hissettik

Gidenlerin yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini ifade eden Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, "4 tane net pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Eğer pozisyonlarımızı değerlendirseydik skor farklı olurdu" dedi.

Gidenlerin yokluğunu fazlasıyla hissettik

Gidenlerin yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini ifade eden Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, "4 tane net pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Eğer pozisyonlarımızı değerlendirseydik skor farklı olurdu" dedi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 21:20
Gidenlerin yokluğunu fazlasıyla hissettik

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu çok pozisyon kaçırdıklarını belirterek, "4 tane net pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Eğer pozisyonlarımızı değerlendirseydik skor farklı olurdu. Çok oyuncumuz eksikti onların yokluğu bizi sıkıntıya soktu” dedi.

SÖZERİ: SAMSUNSPOR DİRENÇ GÖSTERDİ

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bugün kazandığımız için çok mutluyuz. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Son oynadığımız Rizespor maçından sonra yeni transferlerle daha iyi oynayacağız demiştim bugün öyle oldu. Oyuncularım bütün terlerini sahaya döktüler" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2018-01-22 21:48:52

Gidenlerin yokluğunu hissettik deme sakın abdülkadir ve dişleri top mu oynuyordu hoca o zamanda her takımdan 4 yiyorsun hala adam eksikliğinden bahsediyorsun ayıptır ayıp daha önce bu takımda onlarda vardı galibiyet mi aldın hoca acil istifa et

Avatar
erhan... 2018-01-23 00:24:16

Engin hoca hep bahane hep bahane.Galibiyeti beceremiyorsunuz sonra taraftardan , başkanlardan para istiyorsunuz.Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.Önce adam gibi oynayın galibiyeti samsunspor taraftarına tattırın bu taraftar sizi desteksiz bırakmaz.Hee diyorsunki gidenlerin yokluğunu hissettik adamların parasını verseydiniz aylarca kandırmasaydınız bırakıp gitmezlerdi.Bugünde bu yenilgi olmazdı.Şimdi ah vah desen neye yarar?

Avatar
samsun lu 2018-01-24 11:36:38

ya hoca senle olmuyor artık görsen transfer yapsan ne olur yapamıyorsan artık git

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-22 21:35:30

Sn.Hocam maça çıkmadan önce yapmış olduğunuz röportaj da maçı kaybedecek gibi bir görüş belirttiniz.Yani siz kendiniz daha mac başlamadan yenilgiyi kabul ettiniz.
Siz inanmadiysaniz futbolcular nasıl insnsin.Boyle Acemi bir Defans nerede görülmüş. Önce hataları kendinde ara hocam.İnanmıyorsanız da bu isi bırak. Boyle Basit 2 penaltı yapılır mi?

Avatar
Ahmet gonca 2018-01-22 21:38:19

Ya hoca bırak bu işleri sen bizle dalgami geçiyorsunun oyunun içinde ellerin bağlı maçı izliyorsun oyun okumam yok halk en yok goksu sahada yok ahmet cebe sıfır erkan reşmen eli ayağına dolaşıyor antep top oynayamıyor sizde bir şey yok siz

Avatar
Ahmet gonca 2018-01-22 21:42:07

Siz daha kimi yenecekseniz hoca ayıptır ya ayıp bırakın gidin ya bu ne rezillik kaç maçtır görevdesin 2 tane üst uste galibiyetin yok hoca korkak futbol besim durmuş sizden çok üstün erhan altın sizden çok üstün yazık ya yazık azcık kendine gel

Avatar
Ahmet gonca 2018-01-22 21:46:15

Bu millet ne fedarkarliklar yapıyor sen bu işin neresindesin hoca bırak git yeter artik vebal altındasin hoca hak ta kaliyorsun bak millet perişan kan ağlıyor bu kadar basit bir futbol olamaz bu aktepe başka takim oynasaydı 5 atardı 5

Avatar
erhan... 2018-01-23 00:58:26

YAZIKLAR OLSUN SİZE.TARAFTARIN ÇABASI BOŞA...