banner388
banner390
banner410
banner408

Gerede kampı başladı 

Kırmızı beyazlı ekibin, ikinci etap hazırlık kampı başladı. Dün akşam Gerede'de ilk çalışmasını yapan Samsunspor, burada en az 4'te hazırlık maçı oynayacak. 

banner269

Gerede kampı başladı 

Kırmızı beyazlı ekibin, ikinci etap hazırlık kampı başladı. Dün akşam Gerede'de ilk çalışmasını yapan Samsunspor, burada en az 4'te hazırlık maçı oynayacak. 

23 Temmuz 2021 Cuma 10:35
Gerede kampı başladı 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Yılport Samsunspor, Gerede'de. Kayseri Erciyes'te ilk etap hazırlıklarını tamamladıktan sonra ikinci etap için dün akşam Bolu'nun Gerede kampında bir araya gelen kırmızı beyazlı ekip, burada en az 4'te hazırlık maçı oynamayı hedefliyor. Dün akşam teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ile başladı. 

MORALLİ BAŞLADILAR 

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Bolu’da topbaşı yapan Yılport Samsunspor, ilk antrenmanını bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Gerede’de kampa girdiği otelin antrenman sahasında teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde çalışan Kırmızı-Beyazlı ekibin antrenmanı 5’e 2 top kapma, 8’e 8 oyun ve 12’ye 12 yarı sahada kalecili oyunun ardından son buldu.

Son Güncelleme: 23.07.2021 11:06
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporGerede
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ilk 11 ben yazayim . Butun sene boyle oynarsin. 2021-07-23 11:01:21

Kadro yetersiz.para yok.mutevazi bir takim kuruldu.direk sampiyonluga oynayan bir kadro ve yedegi yok.Play off olursa basari. Kaleci sol bek esin hakaj stoper osman celik ve boli sag bek ali hasan ve saviceviç orta ikili solda yasin gokhan ve sagda brahimi santfor yetersiz mehmet akyuz.

Avatar
Keşke paramız olsaydı. Bu başkandan kulubu satin alirdik. 2021-07-23 11:06:16

Böylede konuşamazdi. Sanki messiyi getirdi. Ronaldoyu aldi. Zannedersin sampiyonlar liginde oynatiyor. Daha super ligden topcu alamadın başkan. Limitin 200 bin avro. Yukarisi yok.