banner388
banner390
banner410
banner408

Genel Menajer Aztopal açıkladı! Gökhan Töre ile ...

Transferde kendilerinin dışında yapılan bu tür gerçek dışı haberlere inanılmaması gerektiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Samsunspor olarak transferlerimizi büyük bir gizlilik içinde yürütüyoruz. Şu anda büyük yol aldığımız transferlerimiz var" dedi. 

banner269

Genel Menajer Aztopal açıkladı! Gökhan Töre ile ...

Transferde kendilerinin dışında yapılan bu tür gerçek dışı haberlere inanılmaması gerektiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Samsunspor olarak transferlerimizi büyük bir gizlilik içinde yürütüyoruz. Şu anda büyük yol aldığımız transferlerimiz var" dedi. 

06 Ağustos 2020 Perşembe 12:23
Genel Menajer Aztopal açıkladı! Gökhan Töre ile ...

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal., sosyal medya da yer alan 'Samsunspor'un Gökhan Töre'ye teklif götürdüğü' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Transferde kendilerinin dışında yapılan bu tür gerçek dışı haberlere inanılmaması gerektiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Samsunspor olarak transferlerimizi büyük bir gizlilik içinde yürütüyoruz. Şu anda büyük yol aldığımız transferlerimiz var" dedi. 

SABIRLI OLACAĞIZ 

Ağustos ayı içerisinde transferin hemen hemen tamamını bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Genel Menarjeri Aztopal, "Hep söylüyoruz; transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Alacağımız oyuncu sayısı belli. Kulüp olarak bize uygun, katkı sağlayacak isimlerle anlaşmalar yapacağız. Taraftarlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2020-08-06 23:00:45

Su anda uyumlu calisma var bu takim efsane olacak ben inaniyorum takim tabiki samsun halkinin ama sahibi olacak yildirim grup sahip cikti yatirimlar yapiyor Allah onu basimizdan eksik etmesin kendisini tanimam ama duzgun durusu var

Avatar
Mustafa 2020-08-06 23:04:08

Kulup sirketin takim samsun halkinin

Avatar
Tokatli 2020-08-06 21:32:43

bu kulüp kimin . şirketin mi. samsun halkinınmı

Misafir Avatar
kıskanma tokatlı 2020-08-07 13:23:45 @Tokatli

tokatlı her haberde yorumun var. Kulüp Samsun halkının seni geren ne? Adamın kulübün altına ray döşeyip kulübü taşıyacak hali yok. Liverpool'un yüzde bilmem kaçı amerikalıların yüzde bilmem kaçı asyalıların. Kulüp kimin diye soran var mı? boş boş yorum yapmayın modern futbola ayak uydurun.

Beğenmedim! (0)
Avatar
fuat oz samsunlu 2020-08-07 04:39:55

gorecegiz bakalim Samsunsporu..hangi amacla yonetiyorlar bir yerlere gelmek icin mi..cok kisa zamanda gorecegiz...

Avatar
Recep Bas 2020-08-07 12:37:20

Tokatlı bey bu takım kimin sormussunuz, Sayın Yıldırım bey bu takıma sahip çıkmasaydı şu an Samsunspor 3 ligde sonrada amatöre giderdi borçlarından dolayında ne sahası ne kulüp kalırdı, bir örneği komşu ilimiz Orduspor, Yıldırım bey buraya çok yatırım yaptığı için Tabiki sirketlesdi ama bu gün başarı gösterildiğini şehrimizin ismi haykırıyor SAMSUNSPOR bu denenle fazla takılmayın sirketlesmesine ve şahsen tanımıyorum ancak iyi tanıyorum gibi hisse sahibim dik duruşu emin ve iddialı konuşmaları Ilerki yıllarda da başarıdan başarıya kosturacaktir, ben sayın Yıldırıma teşekkür eder o başarıyla büyütmüş olduğu limanlarina inşAllah daha yenilerini katar saygı ve selamlar

Avatar
Metin55 2020-08-07 10:29:36

Samsunspor gelecek sezon Süper Ligde olacağı için bu Lig için Transfer yapmalı.1.Lige göre Transfer yaparsa gelecek sezon en az 15 Oyuncu göndermek zorunda olursa maliyeti fazla olur.

Avatar
Rüstem Atmaca 2020-08-07 11:08:19

Bu aztopala nedense bir türlü güvenemiyorum

Avatar
Özkan Aktürk 2020-08-11 14:20:08

Bu takım nice insanlar gördü.Yüksel yıldırımın kıymetini bilin.Yüksel Yıldırım dönemine kadar hep köstekçiler yönetimdeydi.kendi çıkarını düşünenler vardı.Samsun düşmüş düşmemiş kimsenin umurunda değildi.Yüksel Yıldırımı rahat bırakın.Destek olacaksanız olun olmayacaksanız gölge etmeyin.