banner388

Galibiyeti sonuna kadar hak ettik 

Galibiyeti sonuna kadar hak ettik 

21 Ağustos 2021 Cumartesi 10:47
Galibiyeti sonuna kadar hak ettik 

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik ve çok da hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Bütün oyuncularımızı kutluyorum” dedi.
Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Öncelikle oynayan oynamayan, yüreği bizimle atan herkesi kutluyorum. Özellikle maçın içinde ve o maçtan sonraki muhteşem atmosfer hem bizim mutlu etti hem de gördüğümüz manzara bizim ilerisi için ne yapmak istediğimizle alakalı beklediğimiz, istediğimiz manzaranın başlangıcıydı. Geldiğimiz günden beri bir oyun sistemi ve oyun düzenine çok çalışıyorduk. Bugün nispeten özellikle maçın başında muhteşem yaptık" diye konuştu. 

İSTEDİKLERİMİZİ YAPTIK 

'Bir takımın saha içerisinde yapabileceği her şeyi yaptık' diyerek sözlerine devam eden Altıparmak, "Özellikle 2-0’a kadar. 2-0’dan sonra tempo olarak da çok iyi tempo yaptık. Zaten ilk gittiğimiz atakta top gol oldu. Ondan sonra oyun şeklinde bir değişiklik olmadı ama rakibi şekillendirdik. İkinci yarı bulduğumuz gol ve golden sonraki pozisyonlarımız, oyuncuların isteği ve arzusu bizi çok mutlu etti. En azından iyi yolda olduğumuzu gördük. Çünkü ilk maçlar çok zordur. İlk maçlarda özellikle kendi sahanda çok koşan ve mücadele eden rakibe karşı oynamak ve bu kadar üstün oynamak hem bizi mutlu etti hem de istediğimiz oyun sistemine yakın bir oyun sistemi ile oynadık. Bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik ve çok da hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Bütün oyuncularımızı kutluyorum" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporBalıkesirspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Editör 2021-08-21 11:54:46

Daha bu takıma Fofana Melunoviç girecek

Avatar
Murat Saglam 2021-08-21 14:05:24

Hocam; tahtası kapalı bir takıma karşı oynadınız. Buna rağmen ilk gelişlerinde gölü attılar. Kalede ben olsam da netice aynı olacaktı. Lütfen kaleciye çıkmasını öğretin.

Avatar
Nct 2021-08-21 15:19:58

Galibiyet aldık mutluyuz ama temponun istenilen seviyede değil takım tm oturmamış inşAllah daha iyi olacağız hocamıza ve oyuncularımıza güvenimiz tm

Avatar
Ertuğrul 2021-08-21 15:33:38

Tebrikler, kutluyorum sizi bu sezon Süper Lig'e çıkabilmek dileğiyle ....