banner388
banner390
banner410
banner408

Futbol felsefemiz  oturmaya başladı

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Son 2 maçta sahada istekli olan, kazanma arzusu olan ve coşkusu yüksek olan bir Samsunspor görüyoruz. Bu bizi umutlandırıyor. Ankara Demirspor maçında mükemmel bir Samsunspor yoktu ama iyi bir Samsunspor vardı" dedi. 

banner269

Futbol felsefemiz  oturmaya başladı

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Son 2 maçta sahada istekli olan, kazanma arzusu olan ve coşkusu yüksek olan bir Samsunspor görüyoruz. Bu bizi umutlandırıyor. Ankara Demirspor maçında mükemmel bir Samsunspor yoktu ama iyi bir Samsunspor vardı" dedi. 

03 Ekim 2018 Çarşamba 14:22
Futbol felsefemiz  oturmaya başladı

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, son 2 haftada iyiye giden bir takım olduklarını söyledi.
 Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ankara Demirspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Taner Taşkın, “Hedefe giden yolda iç sahada oynayacağımız maçların  hepsinin çok önemi var. Aynı şekilde deplasman maçlarının da" dedi. 'Bir hafta evvel Eyüp’te iyi bir galibiyet aldıklarını ifade eden Taşkın şunları söyledi; 

İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Takımın hem oyun olarak hem de skor olarak istediğini aldığı bir maçtı. Bunun devamı gelmesi gerekiyordu. Rakibimizin de 4 maçtan beri kazanamaması oyuncuların üzerinde bir rehavet havası olabilirdi. Hafta içinde mental olarak da onları ciddi bir şekilde hazırladığımızı düşünüyorum. Mutlak galibiyet almamız gereken bir maçtı. Çünkü iç sahada Sancaktepe maçında oyuncu grubumuz bir hezimet almıştı. Bunun psikolojik baskısı da vardı. Bunun kolay olmayacağını biliyorduk. 

CİDDİ BİR SÜREÇ

İyi bir mücadele oldu. Neticesinde galip geldik. Şimdi de önümüzdeki İnegöl maçına hazırlanıyoruz. 
Takım her geçen hafta iyiye giderek başarılı bir oyun ortaya koymaya başladı. Yeni bir takım olduğumuz için her hafta üzerine koyarak gidecek bir takım karşınıza çıkacak. Geriye doğru giden değil, hep yukarıya doğru hem oyun olarak hem de skor olarak yükselen bir takım olacak. Takım olma süreci gerçekten ciddi bir süreç, zaman isteyen bir süreç. 

TAKIMI TANIMAYA BAŞLADIM

Bu takımda yavaş yavaş hem bizim istediklerimize cevap veriyor hem de ben onları iyi tanımaya başladım. Ben de onların isteklerine cevap veriyorum. O futbol felsefesini de oturtmaya başladık. Son 2 maçta sahada istekli olan, kazanma arzusu olan ve coşkusu yüksek olan bir Samsunspor görüyoruz. Bu bizi umutlandırıyor. Ankara Demirspor maçında mükemmel bir Samsunspor yoktu ama iyi bir Samsunspor vardı. Baktığımız zaman 4-5 tane oyuncumuzun iyi oyunu ile kazanmış olduğumuz bir maç oldu. 

KOLAY MAÇ OLMAYACAK

5-6 tane oyuncumuz vasat oynasa bile bu tür rakipleri yenebiliyoruz. Daha dişli rakiplere karşı en az 7-8 tane oyuncumuzun iyi seviyede oynaması gerekiyor ki bizde galip gelelim. Çok mükemmel bir oyun yok ama iyiye giden bir Samsunspor var. İnegölspor maçının çok zor geçeğini belirten Taner Taşkın, “Daha önce söylediğim şeylerde beni yanlış anladılar. Her takım Samsunspor’a karşı çok özel hazırlanıyor.  Samsunspor bu ligin büyük takımları gibi gözükebilir. O yüzden bize hazırlanmak çok zor değil. İnegölspor takımı da sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bu liglerde de söz sahibi olan bir takım. Kolay bir maç olmayacaktır. Ama biz her deplasmandan ve içeriden puan ve puanlar almaya çalışacağız”.

Son Güncelleme: 03.10.2018 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rüstem 2018-10-03 15:21:31

Taner hocam Samsunspor'u gerçekten çok seviyorsun ama sen de taraftarı anla yıllardır üzerimize çöken dünyanın altında iyice ezildik bunaldı o yüzden tahammül sınırımız sıfıra indi. Biz de seni hoca olarak insan olarak seviyoruz ancak camia travmalardan geçe geçe bu hale geldi başarı istiyoruz kısaca ve en kestirmesinden ister kötü oynayıp, ister döve döve ama kazanmak istiyoruz artık kaybettiklerimizin telafisi olarak.

Avatar
fenasi 2018-10-04 08:52:26

ne felsefesi arkadaş 3 onlara 1 kendinize atın mı , böyle maç mı olur.