banner388

Futbol aklı ve yetenek...  Özel bir oyuncu;  İLYAS KUBİLAY YAVUZ

Futbol aklı ve yeteneği ile adından sıkça söz ettiren kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi, çok fazla forma şansı bulamasa da oynadığı maçlarda sergilediği muazzam futbolla kalitesini gözler önüne sermekten geri kalmıyor.

Futbol aklı ve yetenek...  Özel bir oyuncu;  İLYAS KUBİLAY YAVUZ

Futbol aklı ve yeteneği ile adından sıkça söz ettiren kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi, çok fazla forma şansı bulamasa da oynadığı maçlarda sergilediği muazzam futbolla kalitesini gözler önüne sermekten geri kalmıyor.

06 Şubat 2021 Cumartesi 12:34
Futbol aklı ve yetenek...   Özel bir oyuncu;  İLYAS KUBİLAY YAVUZ

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da İlyas Kubilay Yavuz, kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Futbol aklı ve yeteneği ile adından sıkça söz ettiren kırmızı beyazlı ekibin yıldız ismi, çok fazla forma şansı bulamasa da oynadığı maçlarda sergilediği muazzam futbolla kalitesini gözler önüne sermekten geri kalmıyor. Bandırmaspor maçına dahil olduğu dakikadan itibaren takımının hücumda etkinliğini artıran bir o kadar da rakip takım için büyük tehdit olan İlyas Kubilay, yaptığı asistlerle hemen dikkatini çekerken; 69'da oyuna giren ve 74'ncü dakikada nefis bir gole imza atan başarılı futbolcu, takımını rahatlattı. 

NEDEN OYNATILMIYOR ? 

Şu ana kadar oynadığı maçlarda 4 asist ve 3 gole imza atan kırmızı beyazlı oyuncu, yine taraftarın gönlünde taht kurdu. Maçın ardından sosyal medyada taraftarlarının övgü dolu mesajlarıyla destek verdiği İlyas Kubilay Yavuz'un artık takımda daha çok süre almasını hak ettiği konusunda herkesin hemfikir olduğu görüldü. Artık gözler teknik direktör Ertuğrul Sağlam'da. Tecrübeli teknik adamın; böyle bir yeteneği neden kulübede yanında oturttuğu ise bilinmezliğini korumaya devam ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harun yılmaz 2021-02-06 13:12:06

Bence İLYAS kapalı defansları açmak adına güzel bir hamle oyuncusu ilk 11 de başladığı maçlarda çok etkili olamıyor Rakip takım yorulduğunda yeteneği otamatik olarak ortaya çıkıyorBence 2. Yarı İçin süper bir hamle ERTUĞRUL HOCA en iyisini görür

Misafir Avatar
Aydın 2021-02-06 20:45:50 @Harun yılmaz

Aynen öyle

Beğenmedim! (1)
Avatar
Hatko 2021-02-06 14:07:01

İlyas 90 dakika çıkaramıyor,, ikinci yarı alınmasında fayda var, ilk yarı rakip oyuncular diri oluyorlar ikinci yarı ilyasın istediği şartlar oluşuyor

Avatar
Turgut karanfil 2021-02-06 14:07:34

bir oyuncu eğer takıma faydalı oluyorsa ilk 11 de olması veya olmaması önemli değil.onemli olan katkisi

Avatar
Erhan 2021-02-06 16:56:51

Cevap çok basit.her kaçı takip eden biri olarak söylüyorum kubilay ilk onbirde çıkınca çabuk yoruluyor fizik olarak ta orta saha da yetersiz kalıyor yıkılıyor.en güzeli böyle.sonradan girsin ama yeterki gol atsın asist yapsın önemli olan budur

Avatar
Totti 2021-02-06 16:39:56

Ertuğrul hoca da takıntı her zaman iyi adamlara kesik atıyor onlar başarılı değil ben başarılıyım

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2021-02-06 20:38:16

KISKANÇLIK.

Avatar
Metin 2021-02-06 13:09:22

Bir Takımın Teknik Direktörü Kubilay gibi bir Oyuncun varsa her maçta Oynatacaksın diyor.Hocanın Bahattin Takıntısı vardı Para kılıfı ile gönderildi ona çok haksızlık edildi.Hocanın diğer Takıntısı Kubilaydır.Kubilay uzun süreli Sahada olması gereken bir Oyuncudur.

Avatar
Kuzey 2021-02-06 14:56:48

Neden mi oynatılmıyor? İnat da murat... Ondan...