banner388
banner390
banner410
banner408

Fofana şoku "Denizli maçında oynamayacak"

Kırmızı beyazlı ekipte oyunun kaderini değiştirebilecek isimlerden olan Morkye Fofana'nın son antrenmanda sakatlanması moralleri bozdu. Samsunspor'da yıldız oyuncu, Denizlispor maçında forma giyemeyecek. 

banner269

Fofana şoku "Denizli maçında oynamayacak"

Kırmızı beyazlı ekipte oyunun kaderini değiştirebilecek isimlerden olan Morkye Fofana'nın son antrenmanda sakatlanması moralleri bozdu. Samsunspor'da yıldız oyuncu, Denizlispor maçında forma giyemeyecek. 

26 Eylül 2021 Pazar 11:02
Fofana şoku "Denizli maçında oynamayacak"

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Pazartesi akşamı deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçı için dün akşam Samsun'dan ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, uçakla Antalya'ya buradan da karayoluyla Denizli'ye gidecek. Kırmızı beyazlı ekipte son antrenmanda sakatlanan Morkye Fofana maç kadrosundan çıkarıldı. Samsunspor'da Fofana'nın yanı sıra sakatlıkları devam eden Barış Başdaş, Melunoviç ve Polat Yaldır teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından Denizlispor deplasmanına götürülmediler. Fofana 2-2 berabere kalınan Gençlerbirliği maçında ilk golü atan oyuncu olmuştu. Ayrıca Barış Başdaş ve Polat Yaldır’da giden kafilede yer almadı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporFotonaDenizlispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil 2021-09-26 14:25:00

ADIN NE ? MÜLAYİM...SERT OLSAN NE YAZAR!...ADAM TOPLA ÖYLE GİDİİİİ Kİ SAHA BİTİYOR ADAM HALA GİDECEK ÖYLE YANİ.

Avatar
ŞAŞIRDIK MI.? 2021-09-26 11:40:39

EVET ÇOK ŞAŞIRDIK. ALINAN TOPÇULARIN HEPSİ GENÇ KENDİ TAKIMLARINDA DİREK OYNAYAN SAKAT OLMAYAN GEÇEN YIL EN AZ 30 MAÇ OYNAYAN TOPÇULAR. AAAAA BİRİLERİ BİZİ KANDIRMIŞ MI.? BİZİM SCOUT EKİBİ SALAK DEGİL YA. ? SÜPER BAŞKAN VAR ODA İZLEMİŞTİR. PARASINI SOKAĞA ATACAK DEGİL YA.

Avatar
Aydin 2021-09-26 12:18:52

Araclarda debriyaja tam basmadan vites atarsan zamanla disli sistem hasarlanir Cartlama sesleri duyarsin vites atinca...yarim debriyajlik yagsiz kalmis takim olduk resmen...

Avatar
Ali balbal 2021-09-26 13:46:43

Sorun yok onlar zaten futbol oynasinlar diye alinmadilar. Besicilikte kullanmak icin. Iyi bakin seneye kurbanda iyi para ederler. Yazik verilen paralara. Yuh olsun bu transferleri yapanlara.

Avatar
Ercan 55 2021-09-26 23:26:22

Bune abiya bizim takım SAMSUN SPOR dışarıdan bakınca hastanyemi benziyor acaba yoksa yüksel başkanımız SAMSUN SPOR kulubünü SAMSUN SPOR tıp eğitim ve araştırma hastanesinemi çevirdide taraftar olarak haberimiz yok. Nerde yedi eminlik futbul oynamaya çalışan motoru bitik yataklardan ses geliyor motoru yağ yakan futbolcu varsa hepsini toplayıp getirmişler. Transfer zamanında dedikleri bir söz vardı ince eleyip sık dokuyorlardılarya gerçekten adamlar doğru bir söz söylemişler ince elemişler nerde bitik çöpler varsa SAMSUN SPOR da bedava top oynamak isteyen kişiler varsa hepsini alıp getirmişler SAMSUN SPORA eeeee Ozaman ne diyelim geçmiş olsun SAMSUN SPOR.

Avatar
Birol TUNA 2021-09-27 21:01:57

Geçen yılki kadroyu arar olduk. Hocamız daha kaliteli, kadro sıradan. Kaliteli paslaşma yok. İkili mücadelelerde zayıfız. Hızlı oynayamıyoruz. Birbirine uyum problemleri var...