banner388

Es Es ligde kalmalı dediler

Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’dan yine bomba bir açıklama daha geldi. Takıma geliş sürecine ilişkin konuşan tecrübeli teknik adam,  “Federasyondan beni arayıp 'Eskişehirspor'a git, bu takım ligde kalmalı dediler” diye konuştu.

Es Es ligde kalmalı dediler

Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’dan yine bomba bir açıklama daha geldi. Takıma geliş sürecine ilişkin konuşan tecrübeli teknik adam,  “Federasyondan beni arayıp 'Eskişehirspor'a git, bu takım ligde kalmalı dediler” diye konuştu.

11 Nisan 2018 Çarşamba 17:54
Es Es ligde kalmalı dediler

Samsunspor Haber – Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’dan yine bomba bir açıklama daha geldi. Takıma geliş sürecine ilişkin konuşan tecrübeli teknik adam, "Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Camiadan federasyona kadar beni arayıp 'Eskişehirspor'a git, bu takım ligde kalmalı' dediler” diye konuştu. 
 

NELER OLUYOR ? 
 

Eskişehirsporlu gazetecilerle bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde tanışma toplantısı düzenlendi. Teknik direktör Vural bu toplantıda büyük ses ve tartışmaya açık şu sözleri söyledi; O kadar önemli bir camia ve geçmişe sahip bir takım. Fikstüre baktım ve her şey kendi açımızdan olumlu. Eskişehirspor'u bu sıkıntıdan kurtarmak adına bir talebimiz olmadı, öyle geldik. Para konuşmadık. Bu camianın isteğini kayıtsız şartsız kabul ettik" ifadelerini kullandı.


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 12.04.2018 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-04-11 20:36:43

Biz ne demiştik Fedarasyon,Mhk.Hakemler karar vermişler yolu yok Samsun duşecek delil Adanademir,Bolu maçları şimdi Yılmaz Vural aćıkladı Fedarasyon Eskişehir düşmesin git kurtar.Denizlide korunacak Samsun düşsün neden kayyuma kalmış dahası var.Şimdilik bu kadar Siyasi tarafıda var.

Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2018-04-11 22:28:58

Alenen şikeyi söylüyor adam federasyon eliyle şikeyi hani bakan nerde hükümet nerde devlet nerde

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-04-11 19:35:56

Yilmaz Vural in bugüne kadar bir basarisini görmedik inşAllah Eskişehir dede basarili olamaz diyorum.Aksi halde Samsunspor düşer.

Avatar
Rmz 2018-04-12 00:31:52

Yav cürmün kakar ateş yakarsın hep ortalığı karıştırmaya birebirsin olay adamsın diye ölene kadar hayalinle yanıp tutuştuğun fb.ye t.dirt. hayalin gerçek olmadı sende bu yüzden ortalığı karıştırıyonda karıtırıyon kim sana dur diyecek bilemiyrum

Avatar
aras 2018-04-12 09:10:59

bu oyunlara son verin.. milletvekilleri hep trabzonlu samsunda.. kimden medet bekliceksin bu samsun halkı bunları neden seçimlerde kazandırıyor..

Avatar
Rmz 2018-04-12 00:43:44

Devamı: adanasporun süperliğe çıktığı yıl tayfur havutçunun yerine meşhur son haftalarda play off a oynayan demirspora gitmiştin adanaspor şampiyonluğu 4 - 5 hafta kala garantiledikten sonra her takımın doğal olarak yaptığı diğer maçlara asları çıkarmayıp gelecel yıl planlaması adı altında yedekleri çıkarır sen abuk subuk konuşmalarınla radyolara demeçler verdin yok adanaspor yekleri çıkarmasın aslarla oynasın adanaspor demirsporun

Avatar
Rmz 2018-04-12 00:55:58

Devamı= rakipleri olan karabük ve alanyasporla oynayacaktı sizin bu abuk subuk demecinizi bir gazeteci o zaman ki adanaspor t.dirt.engin ipekoğluna soru olarak yöneltti ipekoğlu aynen bu ifadeleri kullandı yılmaz hocama göremi hareket edecem yılmaz hocam boş konuşuyor aynende öyle hemde çok boş konuşuyor bu yazılarımı gazetenizde başlık manşeti olarak atarsanız rica edıyorum yılmaz hoca okurda hatırlar belki onu boş verin belki öyle birşeyde yoktur belki ortalığı karıştırıyor siz boşverin onu işinize bakın moralinizi bozuyor psikolojik baskı uyguluyor

Avatar
samsun55 2018-04-12 09:13:27

bakın yılmaz vural gibi antepin teknik drektörüde söylemişti.. benim oyuncularım. teşvik aldi samsunu yendi diye.. ama hiç bir kimse sesini çıkarmadi o tesvikler kimden geldi federasyon tüpçüsündenmi rakip takımlardanmı.. yılmaz hoca bile samsunu şimdiden uyarmış...