banner388

Ertuğrul Sağlam: BEN İSTİFA ETMEDİM...

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Sözleşme şartlarının gereği konusunda anlaşma isteğime ve fedakarlık yapma talebime kulüp yetkililerinin cevap vermemesi nedeniyle ayrılık süreci iddia edilenin aksine istifamla sonuçlanmamıştır" dedi. 

Ertuğrul Sağlam: BEN İSTİFA ETMEDİM...

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Sözleşme şartlarının gereği konusunda anlaşma isteğime ve fedakarlık yapma talebime kulüp yetkililerinin cevap vermemesi nedeniyle ayrılık süreci iddia edilenin aksine istifamla sonuçlanmamıştır" dedi. 

05 Haziran 2021 Cumartesi 16:10
Ertuğrul Sağlam: BEN İSTİFA ETMEDİM...

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’da görevinden ayrılmasının ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ilk kez konuştu. Ertuğrul Sağlam’ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde: Kasım 2019’cla büyük bir hasret ve heyecanla başlayan Samsunspor teknik direktörlüğü göreyim, 02.06.2021 Çarşamba sabahı şahsıma iletilen tebligatla sona ermiş bulunuyor.Genel bir değerlendirme yaptığımızda, bir meydan okuma olarak başlayan geçen sezonu 6 puan geriden gelip 10 puan fark atarak şampiyonlukla tamamlamamız son derece önemli bir başarıydı.

BAŞARISIZ SAYILMAYIZ 

Bu sezon, pandemi şartları, önemli oyuncularımızın sakatlık süreleri, son haftalardaki saha dışı tuhaf gelişmeler ve içeride uğraşmak zorunda kaldığı= sorunlar ise camianın 10 yıllık hayalinin gerçekleşememesinde önemli etken oldu. Tüm bu olumsuzluklara karşın, 70 puan toplayarak sezonu Süper lige doğrudan yükselen rakiplerimizle aynı puanla tamamlamamızı başarısızlık olarak değerlendiremeyiz.

GERÇEKLER YÜZÜMÜZE VURDU

Son maçın ardından duyduğumuz, gördüğümüz ve bir şekilde bize iletilen, şu anda detaylandıramayacağım bazı olaylar ise sezon içinde tahmin edilenden çok daha farklı ve beklenmedik rakiplerle de mücadele ettiğimiz gerçeğini yüzümüze vurdu. Samsunspor’a aidiyetini geçmişte olduğu gibi bu sezon içinde de maddi ve manevi kanıtlamış biri olarak bu veda şeklinin içime sinmediğini de belirtmek istiyorum.

TEK TARAFLI FESİH 

Vurgulamak istediğim bir başka önemli konu da; daha önce ifade ettiğim şekilde sözleşme şartlarının gereği konusunda anlaşma isteğime ve fedakarlık yapma talebime kulüp yetkililerinin cevap vermemesi nedeniyle ayrılık süreci iddia edilenin aksine istifamla sonuçlanmamıştır.
Görev süremiz boyunca yanımızda olan, bizimle sevinip bizimle üzülen, destekleriyle bize güç veren, Samsunspor sevgisini kendi kişisel hesaplaşmalarından ve menfaatlerinden önde tutan herkese minnettarım. 

TEPKİM SONRASI ÜZÜLDÜM

Altınordu maçının son düdüğüyle hayal kırıklığı ve duygu yoğunluğu yaşadığımız anda tribünden ağza alınmayacak sözler sarfeden 3-5 kişiye göstermiş olduğum tepki nedeniyle üzüntümü de belirtmek isterim. Gerek sosyal medya, gerekse diğer iletişim araçlarıyla bize sevgi ve ilgilerini ileten taraftarımıza da yürekten teşekkür ediyorum. Umarım Samsunspor camiası hak ettiği süper lige en kısa sürede ulaşır ve büyük taraftarıyla gururumuz olmaya devam eder.

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporErtuğrul Sağlam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2021-06-05 19:52:38

Adamsın hocam. Tazminatını kuruşuna kadar al. Sen bu kariyeri havadan elde etmedin.

Avatar
Hakan 2021-06-05 20:19:13

Samsun seninle hep gurur duydu duyacak efendi ve kişilikli Samsunspor sevdalısı Ertuğrul Sağlam Sayın Başkan da efendi fedakar kişi aslında bu sezon da Ertuğrul Hoca ile devam edilmeliydi .Yolun açık olsun Ertuğrul Sağlam Samsun halkı ve Samsunspor seni asla unutmaz

Avatar
İlker meti 2021-06-05 20:34:41

İyinin kaderi olmaz hocam

Avatar
cemil 2021-06-05 21:17:59

adam gibi adam...naaaa bulursunuz böyle ideal bir adam!!!

Avatar
Ali55 2021-06-06 01:54:27

Ne taraftar, ne yönetim, nede sen rtugrul saglam tatsizlik cikarmaya gerek yok. Sen samsunun evladisin, elinden geleni iyi veya kötü yapdin, her hoca Basari ister, sen canini sIkma buraya gelip para yiyip gecmisdeki samsunu buraya getirenler utansin.... koskocaman barcelona, juventus, realM sampiyon olamadi.... samsunspor bizim glnlümüzde öylede böyede, sende Bu sehrin takimin evladisin....

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-06-05 17:24:10

Ne demeye calisiyorsun sn.Ertuğrul para karşılığı mı ayrildin? Açık açık şöyle de anlayalim.
Ne demek istifa etmedim?Seni zoraki mi gönderdiler. Zaten sen daha önceki açıklamalarında da maçlar bitsin gereğini yapacam demistin. Halâ ne konusuyorsun?

Avatar
samsunlu 2021-06-05 17:35:42

Adam olsan istifa ederdin tazminat almak için istifa etmedin ama sana yazıklar olsun senin yüzünden 1 yılımız gitti ve bazı topçularımız da gidiyor seni adam bilirdik ama sen adamın kenarı bile değilsin yolun açık olsun

Avatar
Elli5 2021-06-06 00:06:28

Hoca bizi bi sal artık