banner388

Ertuğrul Sağlam: Rotamızdan sapmadık

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan 'şampiyonluk' vurgusu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk rotasından sapmadık. 28 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda hep birlikte şampiyonluğu kutlamayı Allah bize nasip edecek'' dedi.

Ertuğrul Sağlam: Rotamızdan sapmadık

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan 'şampiyonluk' vurgusu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk rotasından sapmadık. 28 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda hep birlikte şampiyonluğu kutlamayı Allah bize nasip edecek'' dedi.

11 Şubat 2021 Perşembe 16:55
Ertuğrul Sağlam: Rotamızdan sapmadık

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, video konferans sistemi üzerinden basın mensuplarıyla bir araya geldi. Soruları cevaplayan Sağlam, birkez daha 'şampiyonluk' vurgusu yaptı. Sağlam, ''Birçok takım ligde kalma, birçok takım da play-off mücadelesi veriyor. 8-9 takımın oyuncu kalitesi birbirine çok yakın. Bizim sezon başında koyduğumuz şampiyonluk rotasından asla sapma yok. 28 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda hep birlikte şampiyonluğu kutlamayı Allah bize nasip edecek inşallah. Yeni transferlerle takımda değişime gittik'' dedi.  

HERKES HERKESİ YENİYOR

Sağlam ayrıca, ''Ligde her takımın birbirini yenebilecek güçte. Birkaç hafta içinde takım uyum sürecini atlatacak ve birbiri ile oynamanın avantajını ortaya koyacaktır. Samsunspor'u Süper Lig'e taşımak istiyoruz. Kural hatası" yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdukları Bereket Sigorta Ümraniyespor maçıyla ilgili de "Kurallar ve uygulamalar çok açık şekilde ortadadır. Onun için maçın kaldığı yerden başlaması gibi bir şey söz konusu değil, çünkü maç bitti. Bu maçın yeniden oynatılmasını istiyoruz" yorumunu yaptı.

TEKRAR EDİLMELİ 

MHK’nin Ümraniyespor maçında kural hatası yapıldığını raporladığını ve maçın tekrar edilmesi gerektiğini dile getiren Sağlam, “Merkez Hakem Kurulu’nun federasyona sunmuş olduğu raporda hakemin kural hatası yaptığını kabul etmişler. Ben o yüzden kalan 15 maçımız var demiştim. Bunu gerçekler doğrultusunda ve beklentimi ortaya koyarak söyledim. Kurallar, çok açık. Bundan önceki uygulamalar çok açık. Bu maçın başından başlamak kaydıyla tekrar oynatılmasından başka alınabilecek bir kararı ben görmüyorum. Maçın kaldığı yerden devam etmesi gibi durum söz konusu değil çünkü maç bitti. Maç bir yerde kalmadı. Hakem maçı bitirdi bir defa maç bir yerde kalmadı. 

15 MAÇIMIZ KALDI 

Maçın kaldığı yerden devam edeceğini iddia edenler, maçı yaşamayan, yaşanan süreci tam algılayamamış ve takip etmemiş insanlar. Maç kalmadı. Ümraniyeliler bize golü attırdılar. Ondan sonra da oyun başladı. Oyun oynanırken de hakem maçı bitirdi. Biraz erken bitirdi ama sonuç olarak maçı bitirdi” diye konuştu. Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ümraniyespor maçı ile birlikte 15 maçlarının daha kaldığını, bu hafta sonu oynayacakları Akhisarspor maçında da galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.