banner388
banner390
banner410
banner408

Ertuğrul Sağlam oyuncularına övgüler yağdırdı

Yılport Samsunspor deplasmanda şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Manisa FK'yı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu. 

banner269

Ertuğrul Sağlam oyuncularına övgüler yağdırdı

Yılport Samsunspor deplasmanda şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Manisa FK'yı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu. 

15 Şubat 2020 Cumartesi 19:41
Ertuğrul Sağlam oyuncularına övgüler yağdırdı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 23. haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda Manisa FK'yı 3-1 mağlup ederek puanını 58'e farkı ise 5'e çıkardı. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam basın toplantısı düzenledi.

ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Zor bir maçtı. Burada puan farkını 5’e çıkarmak, ikili averajda rakibimizin önüne geçmek önemliydi. Bundan sonrasıyla alakalı taraftarımıza şampiyonluk yolunda umut vermek istiyorduk. Maçın başında iki tane direkten dönen top ve akabinde bizim kornerden bulduğumuz iki tane pozisyonun dışında pozisyon olmadı ilk yarı. İkinci yarı iyi başladık. Oyunu tutarsak rakibin risk alabileceğini düşündük ama rakibimiz 45’inci dakikada o riski aldı. Bundan sonrası bizim adımıza iyi geçti” dedi.

Rehavete kapılmayacaklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “Burada bizi şampiyonluk yolunda bir adım daha önde geçiren 3 güzel puan aldık. Maçtan önce de söylemiştim. Ne kazanırsak şampiyon olacağız ne de kaybedersek şampiyonluğu kaybedeceğiz. Yarış halen devam ediyor. Çarşamba ve pazar günü iki tane zorlu maçımız var. Buradan aldığımız 3 puanı daha anlamlı hale getirebilmemiz için önümüzdeki maçları da iyi geçirmemiz gerekiyor. Rakibimizi kutluyorum. Onlar da şampiyonluğu hak ediyorlar. Ama biz daha iyi oynadık. Daha çok istedik kazanmayı ve kazandık. Oyuncularımıza özellikle çok teşekkür etmek istiyorum. Üst düzey mücadele ortaya koydular. Bu galibiyetin kahramanı oldular. 6 puan geriden 5 puan öne bu kadar kısa sürede geçebiliyorsak. İşi ciddiye almazsak geriye de düşebiliriz. Rehavete kapılmaya gerek yok” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2020-02-15 19:58:00

Samsunun Kırklareli-Sancaktepe-Sarıyer-İnegöl gibi zorlu maçları var aman dikkat havaya girip gevşemeyelim sonuna kadar kazanmak için mücadeleye devam edelim.

Avatar
Cemo55 2020-02-15 21:01:14

Boyle mucadele hirsi ile oynarsak kalan tum maclari kazaniriz.

Avatar
Yeni sol bekler hayirli olsun. 2020-02-15 23:47:25

Burak icin verilen para sadece bu mac icin bile deger. Sampiyon Atatürklü şanlı arma olacak insAllah.

Avatar
Veysel Sarı 2020-02-16 08:08:20

Çarşamba Amed Pazar günü Kırklareli umarım iki maçı kazanıp yolumuza devam ederiz.Amed maçında 3 cezalının yerine oynayacak Oyuncularımıza güvenimiz tamdır.İki maçta zor geçecek Manisadaki gibi akıllı oynarsak zor denilen bu iki Maçı kazanırız.Amed Maçı Tribünlere akın edelim.

Avatar
Orhan 2020-02-15 20:49:39

ŞAMPİYONUN AYAK SESLERİ BUNLAR...HELAL SİZE

Avatar
Erol PALA 2020-02-15 22:23:17

TEŞEKKÜRLER SAMSUNSPOR TEŞEKKÜRLER ERTUĞRUL HOCA VE EKİBİ İNŞAALLAH SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUGU KUTLAYACAGIZ

Avatar
Aydın 2020-02-16 00:49:53

Ertuğrul Sağlam, Anadolu takımını süper lig şampiyonu yapmış, kaliteli oyun aklıyla futbolcuları etkilemiş gözüküyor. Futbolcu böyle kariyerli bir hocaya kendini göstermeye çalışır. Hoca başka takıma gittiğinde kendisini de transfer ettirmesini ister. Kısaca kariyerli ünlü hocalar futbolcuya her zaman gayret getirir.