banner388

Ertuğrul Sağlam: Manisa maçı şampiyonu belirlemeyecek

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam sezonun en kritik maçı olarak değerlendirilen Manisa FK maçının şampiyonu belirlemeyeceğini belirterek, galip gelip puan farkını 5’e çıkartmak istediklerini söyledi.

Ertuğrul Sağlam: Manisa maçı şampiyonu belirlemeyecek

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam sezonun en kritik maçı olarak değerlendirilen Manisa FK maçının şampiyonu belirlemeyeceğini belirterek, galip gelip puan farkını 5’e çıkartmak istediklerini söyledi.

12 Şubat 2020 Çarşamba 14:55
Ertuğrul Sağlam: Manisa maçı şampiyonu belirlemeyecek

Samsunspor Haber - TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 23. haftada zirvenin 2 ortağı karşı karşıya gelecek. 55 puanlı lider Samsunspor, 53 puanlı en yakın takipçisi Manisa FK ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşmaya az bir süre kala Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Ertuğrul Sağlam
“Manisa FK maçı şampiyonu belirlemeyecek” dedi. Zorlu maça kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Sağlam, “Ligde her maç zor geçiyor, kolay maç yok. Manisa’da da zorlu bir maç oynayacağız. İyi bir takım ve rakiple oynayacağız. Açık yüreklilikle söylüyorum; Manisa FK da büyük yatırımlar yaptı, iyi bir takım oluşturdu. Onlar da şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor" diye konuştu. 

İYİ KONSANTRE OLDUK 

Tecrübeli teknik direktör Sağlam, "Biz kazandığımız takdirde puan farkını 5’e çıkartacağız, avantaj elde edeceğiz. Kaybetmezsek 2 puanlık avantajımız devam edecek. Kaybedersek de 1 puan geriye düşeceğiz. Sonuçta bu ligde 11 maç daha oynayacağız. Manisa FK maçını ne kazanırsak şampiyonluğu garantileyeceğiz ne de kaybedersek şampiyonluğu kaybedeceğiz. Böyle bir maç oynayacağız. Şunu herkes bilsin ki; biz oraya kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Kaybetmemek amaçlı bir sistemle, düşünce yapısıyla orada olmayacağız. Oyuncularım da şampiyonluğu ne kadar istediklerini cumartesi günü maçta gösterecektir. Bize yakışan bir mücadeleyi ortaya koyup, bizi mutlu edecek bir sonuçla oradan ayrılacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2020-02-12 15:30:05

Manisanin arkasinda bakan var işimiz çok zor. Milletin şehrinden bakan çikinca şehrine faydasi oluyor. Sansunlu spor bakanlari varken samsunspor ikikere küme düştü. Manisa her hafta hakemlerle kolkaniyor. Bu hafta gene aynisi olursa yandik...

Avatar
kazan 2020-02-12 17:47:57

elbette kazanmak için oynayacağız ama yenemiyorsan da yenilme. puanı koru.

Avatar
55 2020-02-12 15:50:34

Manisa maçı çok zorlu bir maç olacak 1 puan ala bilirsek çok güzel derim kaybedersekte önümüze bakmalıyız pes yok pes yok üzülmek yok şampiyon olacağız hiç çaresi yok.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2020-02-12 22:28:28

YILLAR ÖNCE ERTUĞRUL BEŞİKTAŞTAYKEN JOHN BENJAMİN TOSCHAKIN ERTUĞRULA YAPTIĞINI ŞİMDİ ERTUĞRUL İLYAS KUBİLAY YAVUZA YAPIYOR.

Avatar
3-2 maci kazanırız. 2020-02-12 22:59:15

1 penalti manisa atar bir penalti sansun atar. 2-2 berabere iken 89 dakikada manisaspor kendi kalesine gol atar. Bu iş manisasa bitmez.

Avatar
alp55 2020-02-13 10:58:11

hoca lütfen şu geripas olayını şu takımda bitir her maçı alırız

Avatar
Veysel Sarı 2020-02-12 19:20:28

Diğer maçlar ve özellikle son Afyon maçında rakibe çok Gol pozizyonu verdik.Ertuğrul Sağlam rakibe verilen Pozizyonlarına Takım oyunu oynayamamak sorularından hep kaçıyor.Gazetecilerde artık sormak istemiyor.Manisa bu oyun anlayışımızla bizi kesin yener İnşAllah yanılırız.

Avatar
babanızSAMSUN 2020-02-14 11:05:15

kimse boş yapmasın maçı alacağız biz rahat olun