banner388

Ertuğrul Sağlam: Kazanmak zorundaydık 

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “İlerleyen süreçte taraftarın ve Samsun camiasının özlemini çektiği Süper Lig’e ulaşmış bir takım olarak sezonu tamamlayacağız” dedi.

Ertuğrul Sağlam: Kazanmak zorundaydık 

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “İlerleyen süreçte taraftarın ve Samsun camiasının özlemini çektiği Süper Lig’e ulaşmış bir takım olarak sezonu tamamlayacağız” dedi.

22 Eylül 2020 Salı 10:50
Ertuğrul Sağlam: Kazanmak zorundaydık 

Samsunspor Haber - Ümraniyespor’u 3-0 yendiğimiz karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Bugünkü karşılaşma bizim için birçok açıdan önemliydi. Geçen hafta ligin şampiyonluk adaylarından Altay’la deplasmanda birçok sıkıntımız ve eksiğimiz olmasına rağmen bence iyi bir sonuçla, gol yemeden, sezona puanla başlamamız önemliydi. Geçen haftayı geçtikten sonra kendi sahamızda ligin ilk iç saha karşılaşmasını kazanmak da bizim için zorunluluktu. O bilinçle sahaya çıktık. İlk devre aslında iyi mücadele ettik" dedi. 

İLK DEVRE DE İYİYDİK

Sağlam, "Oyuncularımız rakibi kendi yarı alanına hapsetti. Ön tarafta iyi baskı yaptık. Topu kendi yarı alanımıza getirmedik. Özellikle 15-20 dakikalık bölümlerde pozisyonlarda bulduk ama maalesef gol bulamadık. Çünkü bu gibi karşılaşmalarda gol atmak şu açıdan önemli. Rakip zaten çok koşan, mücadele eden bir takım. İyi de savunma yapıyorlar. Dolayısıyla gol atıp onların bu düzenini bozmak önemli. Fakat ilk devre aslında müsait pozisyonlarımız da vardı. Rakip ceza sahası içerisinde 4-5 tane final pasını atamadık ve devre berabere bitti” diye konuştu.

KEYİF VEREN BİR TAKIM 

Sezon sonunu Süper Lig’e çıkan bir takım olarak tamamlamak istediğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Dolayısıyla iyi yoldayız. Bu takım inşallah çok daha iyi olacak. Oyuncularımız bizim anlayışımızı, sistemimizi kavramaları ve anlamaları, bunu sahada her geçen gün daha iyi uygulamalarını görüyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte daha temposu yüksek, ofansif anlamda daha üretken, izleyene keyif veren ve inşallah ilerleyen süreçte de taraftarının, Samsun camiasının özlemini çektiği Süper Lig’e de ulaşmış bir takım olarak sezonu tamamlayacağız. Ama biraz zamanımızın ihtiyacının olduğunu da çok içtenlikle de söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zcan 2020-09-22 10:59:37

ukalalılga gerek yok 3 hafta peşpeşe yenılırsın acıkalam yapmak zorunda kalırsın

Avatar
alemdar 2020-09-22 11:49:28

Ertuğrul hoca bazen değişikliklerde geç kalıyor. İlyas ve Enes'e daha çok şans vermeli. Kevin Boli harika. Plumain savruk. Saviçeviç gereksiz bir transfer gibi duruyor, oyuna hafızada yer bırakan hiçbir etkisi yok. Tomane'yi pasla, ortayla daha çok beslememiz lazım. Takım çok fazla geriye ve yana oynuyor. Olumlu yanımız mücadele gücümüz.