banner388
banner390
banner410
banner408

Ertuğrul Sağlam, Başkan Uyanık'a teşekkür etti 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Yılport Samsunspor'a gelişinde fikir aldığı İsmail Uyanık başta olmak üzere herkese teşekkür etti. Şampiyon hoca, "Allah'ın izniyle güzel bir şekilde işin sonunu getireceğiz" şeklinde konuştu.

banner269

Ertuğrul Sağlam, Başkan Uyanık'a teşekkür etti 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Yılport Samsunspor'a gelişinde fikir aldığı İsmail Uyanık başta olmak üzere herkese teşekkür etti. Şampiyon hoca, "Allah'ın izniyle güzel bir şekilde işin sonunu getireceğiz" şeklinde konuştu.

19 Kasım 2019 Salı 15:04
Ertuğrul Sağlam, Başkan Uyanık'a teşekkür etti 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bugün atacağım imzayla hayatımın bundan sonraki kısmı daha güzel geçecektir. Dünler ve yaşanmışlıklar çok değerlidir. Samsunspor’da dün yaşadıklarım hakikaten çok değerliydi ve çok önemsiyorum. Yarınlar için buradayım. Samsunspor arması altında tarih yazmak, kupa kazanmak için buradayım. Yakın geçmişte 3 Süper Lig kulübünden teklif aldım fakat daha büyük hedeflere oynayan kulüpleri istediğim için kabul etmedim" şeklinde konuştu. 

SÜPER LİG TAKIMLARI İSTEDİ GİTMEDİM 

6 TFF 1. Lig takımından teklif aldım ama alt liglerde yer almak istemediğimi söylediğim için kabul etmedim" diyerek sözlerine devam eden şampiyon hoca, "Hem kalbim hem de aklım daha güçlü bir proje arıyordu. Samsun halkının desteği ve Yıldırım Holdingin gücü beni buraya getirdi. Bugün burada güzel geçecek bir tarihin ilk sayfasını yazıyoruz" dedi. Sağlam, Yılport Samsunspor'a gelişinde fikir aldığı İsmail Uyanık başta olmak üzere herkese de teşekkür etti. Açıklamasının ardından kendisini 5 yıllığına kırmızı-beyazlılara bağlayan sözleşmeye imza attı.
Ertuğrul Sağlam’a toplantının sonunda Samsunspor’da forma giydiği son maçtaki forması armağan edildi ve doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 19.11.2019 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-11-19 17:19:05

Sayın Başkan 92/93 sezononda ikinci ligden aldığı takımımızı Şampiyon yaparak birinci lige çıkartmış ve başarıdan başarıya koşturmuştu. Geçen sene ise kayyum'a bırakılmış ve küme düşmüş hatta sahipsiz kaldığı için amatöre düşürerek borçlarının silinmesini dillendiren kesim vardı. Tabii ki amatörde isim ve arma değişecek yeniden yaşamak için mücadele edecekti kulüp. Böyle bir ortamda kulübü sahipsiz bırakmayan Sayın İsmail Uyanık'a Ertuğrul Sağlam teşekkür ediyor ama Samsunspor taraftarı hakaret ediyor. Teşekkürler Ertuğrul Hocam..

Avatar
Çelik Kaptan 2019-11-19 15:18:07

Sayın Uyanık görev almasada bu takımın iyi ve kötü gününde hep yanında olur. Ertuğrul hocanın kendisinden fikir alması çok iyi olmuştur. Başarı gelecekse ortak akıl gerekir ve futbolun içinde olanların birikiminden faydalanmak lazımdır.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-11-19 18:39:48

Bu safhada sn.İsmail Uyanik'a laf edenlerin Samsunsporlulugundan şüphe ederim.
İsmail Uyanık Adam gibi adamdır. Lütfen ne soyleyeceginizi iki kere düşünerek söyleyin.
Onu bunu elestirecegimize geleceğini mize odaklanmaliyiz.

Avatar
Ajiba Üner 2019-11-20 09:11:27

Şimdi tam zamanı. 18-22 yaş aralığında bir takım kurup yola devam etmek. Şampiyonluk 2sezonsonra kendi gelecek veTff 1lig ve süperligde samsunu kimse tutamaz.

Avatar
Erhan sancı 2019-11-23 14:39:24

Ertuğrul hoca bir teşekkürde recep sermet hocaya yapman gerekmezmiydi.pozitif seviyede ve maç kaybetmemiş bir takımı teslim ettiği için..