banner388

Erkurt Tutu Çıldırdı

Dün Gaziantep'te oynanan Büyükşehir Gaziantepspor - Samsunspor maçında, Osman Özköylü'nün tribüne gönderilmesi sonrasında protokol karıştı.

Erkurt Tutu Çıldırdı

Dün Gaziantep'te oynanan Büyükşehir Gaziantepspor - Samsunspor maçında, Osman Özköylü'nün tribüne gönderilmesi sonrasında protokol karıştı.

17 Ekim 2016 Pazartesi 09:18
Erkurt Tutu Çıldırdı

TFF 1.Ligin 7.haftasında Büyükşehir Gaziantepspor'a konuk olan Samsunspor maçtan 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Maça damgasını vuran olay ise Samsunspor'un başında ilk maçına çıkan teknik direktör Osman Özköylü'nün hakem tarafından tribüne gönderilmesi ve sonrasında yaşanan Samsunspor Başkanı İsmail Erkurt Tutu ile Gaziantep milletvekilleri arasında yaşanan gerginlikler oldu.

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Köylüoğlu’nun hakem tarafından tribüne gönderilmesi sonrasında protokolde ilginç diyaloglar yaşanmaya başlandı. Başkan Tutu ile Gaziantep Ak Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Gaziantepspor yöneticileri arasında tehditlere varan konuşmalar oldu. Güvenlik güçlerinin gelmesiyle biraz olsun yatışan ortamı Başkan Erkurt Tutu, terk etti.

İddialara göre Başkan Tutu, “Benim teknik direktörüm Osman Köylüoğlu’nu dışarı attırdınız, ben de Samsun’a geldiğinizde 50 taraftarımı protokol tribününe aldıracağım size hakaret ettireceğim" demiş ve bunun üzerine daha da gerilen ortamda Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan ve Abdulkadir Yüksel, “ Bu sözler sana yakışmadı, elinden geleni Samsun’da yap bakalım” demişler.

Protokolde yaşanan bu itiş kakışlar, hakaretler ve tehdit cümleleri sonrası ortama gelen güvenlik güçleri olayların yatışmasını sağladı.

Nevin Aydoğan
 

Son Güncelleme: 17.10.2016 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reis-Gaziantep 2016-10-17 14:22:18

Başkan bir yerlerden geldi ve tam karşısında duran rakip takım başkanı ve Gaziantep milletvekillerine hakaret ve tehditlerde bulundu.

" Terbiyesizler. Hocamı siz attırdınız. Taraftara neden müdahele etmediniz. Ben de bunun hesabını Samsun'da size soracağım. Elli adamımı tribüne getireyim de görün" diye bağırdı.

Gaziantep milletvekili de "Elinden geleni yap" diye karşılık verdi.

Sonra başkan uzun süre "Terbiyesizler. Size gösteririm" tarzında bağırıp çağırdı.

Oysa maçta Osman Özköylü' ye asla küfür edilmedi. Sık sık teknik alanı sınırlayan çizgiye çıkan td.e "Osman pabucu yarım, çık çizgiye...." şeklinde asla küfür içermeyen esprili şekilde takılmalar oldu. Ancak Osman Özköylü' yü hakem taraftarla olan diyaloğundan değil, bir faul beklentisi sonrası yerde yatan bir Büyükşehirli oyuncunun tedavisinin uzaması üzerine kendisi ile olan diyaloğu nedeni ile gösterdi.

Bu arada Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir sporsever olarak ben de protokol tribünüdeydim.

Avatar
Reis-Gaziantep 2016-10-17 14:29:03

Osman Özköylüyü de Büyükşehir yönetimine tavsiye etmiş bir insanım. 15 yıldır burada yaşıyorum. Buranın insanı da tıpkı sizler gibi tehditlere pabuç bırakacak cinsten değil. Başkanın tavırlarını son otuz dakikayı 10 kişi oynayan rakibe yenik durumda olmaya, kaçan penaltıya ve takımın ligdeki durumuna bağlıyorum.

Daha büyük olayların yaşanmamışi olması tamamen Büyükşehir yöneticileri ve sayın milletvekillerinin sağduyulu yaklaşımları ile engellenmiştir.

Sayın başkan, Osman Hoca ve Samsunspor' a sonraki maçlarda başarılar dilerim...

İnşAllah Samsunspor hak ettiği Süper Ligde yer alacaktır.

Saygılar...

Avatar
Can candan 2016-10-17 18:22:38

Fazla yalakaligagerekyok bizde maci seyrettik misafir baskana hakaret edilmez birde teknek tirokter neden atildi biz bulamadik antepin milletvekili varsa bizimde bakanimiz var

Avatar
sinan büyük 2016-10-17 23:41:58

biz zaten bir şey yapamayız bizim bakanlar sütle bakar lar sonsuz misahir pervel ozambakarız unutman dedigimi