banner388

Erkam hızla iyileşiyor 

İki hafta önce oynanan Pendikspor deplasmanında sakatlanan kırmızı beyazlı oyuncunun, sağlık durumu iyiye gidiyor. 

Erkam hızla iyileşiyor 

İki hafta önce oynanan Pendikspor deplasmanında sakatlanan kırmızı beyazlı oyuncunun, sağlık durumu iyiye gidiyor. 

27 Ocak 2020 Pazartesi 16:10
Erkam hızla iyileşiyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Erkam Reşmen, düz koşulara başladı. İki hafta önce oynanan Pendikspor deplasmanında sakatlanan kırmızı beyazlı oyuncunun, sağlık durumu iyiye gidiyor. Yoğun tedavisinin ardından bugün ilk kez takımla beraber antrenmana çıkan ve sadece düz koşu yapmakla yetinen kırmızı beyazlı oyuncunun, en kısa sürede yeniden formasına kavuşması bekleniyor. 

GÜÇLENİYOR 

Sağlık ekibinin Erkam Reşmen'i yeniden takıma kazandırmak için yoğun bir mesai harcadığı ifade edilirken; başarılı stoperinde kendini hissettiğin ve kısa süre aradan sonra yeniden formasına kavuşmak istediği belirtildi. Takımının bu zor zamanlarında yanında olmak istediğini ifade eden Erkam Reşmen, "Sağlık durumum iyiye gidiyor. Büyük bir talihsizlik olmazsa bir hafta sonra takımla beraber normal çalışmalara katılabileceğim" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2020-01-27 18:00:04

Yalçın-Erkamın sakatlanması geride dengeleri çok olumsuz etkiledi.Veli hazır değil bu Bak maçında net göründü.

Avatar
Aslan Aslan 2020-01-27 18:31:34

Siz Olmayınca olmuyor. Yalçın ve Erkam şart. Geçmiş olsun.

Avatar
isa karabaşoğlu 2020-01-27 21:08:39

Erkam bir an önce takıma dönmeli zira sancaktepeden gelen recep burak güven vermiyor. Bak spor maçında verdiğimiz pozisyonları sezon başından beri oynadığımız maçların tamamında vermedik. Yalçın ve Erkam tandemde çok iyi bir uyum sağlamıştı. Veli Çetin ilerisi için ümit verdi ama recep burak erkam geldiğinde yedek kalır bence.