banner388

Erkam Reşmen: Hoşçakal büyük Samsunspor camiası

Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda kadroda düşünmediği tecrübeli savunmacı Erkam Reşmen veda mesajı yayınladı. Başarılı oyuncu, "Bugün Samsun'dan 4 büyük Samsunsporlu olarak ayrılıyoruz" dedi. 

Erkam Reşmen: Hoşçakal büyük Samsunspor camiası

Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda kadroda düşünmediği tecrübeli savunmacı Erkam Reşmen veda mesajı yayınladı. Başarılı oyuncu, "Bugün Samsun'dan 4 büyük Samsunsporlu olarak ayrılıyoruz" dedi. 

07 Haziran 2021 Pazartesi 09:53
Erkam Reşmen: Hoşçakal büyük Samsunspor camiası

Samsunspor Haber - Samsunspor'da bu sezon forma giymeyecek olan Erkam Reşman, 2017 yılında Samsun'a eşi ile birlikte geldiğini iki çocuğunun da Samsun'da doğduğunu belirttiği veda açıklamasında, "Bugün Samsun'dan 4 büyük Samsunsporlu olarak ayrılıyoruz. Samsunspor'u layık olduğu yere çıkarıp gitmeyi çok isterdim ama nasip değilmiş" dedi.

Erkam Reşmen Samsunspor camiasına yaptığı veda açıklamasında şunları dile getirdi. 

AYRILIK BENİM İÇİN ÇOK ZOR OLACAK 

"Ocak 2017 tarihinden itibaren Atatürklü armayı giymenin büyük bir onurunu ve gururunu taşıdım. Bu 4.5 yıl içerisinde takım olarak büyük sıkıntılar yaşadık. Ama bunların hepsini sizlerle beraber aştık. Bu arma için oynamak benim için paha biçilemezdi. 2 çocuğumda Samsun'da doğdu. Bize aile dostlarımız, üzerimde büyük emekleri olan kulüp çalışanları, çok sevdiğim Mustafa Aztopal ağabeyim, takımda kalmam için büyük çaba harcayan Erdinç Tosunoğlu ve en önemlisi de büyük Samsunspor taraftarı benim için hepsi çok ama çok kıymetli değerlidir. Ayrılık benim için zor olacak hem de çok zor. Doğduğum yer olmasa da evim gibi hissettiğim yerden ayrılıyorum. O kadar güzel yorumlar yazmışsınız ki duygulanmamak elde değil. Sizleri ve bu şehri çok özleyeceğim. 2017 yılında Samsun'a eşim ile birlikte geldik ama bugün Samsun'dan 4 büyük Samsunsporlu olarak ayrılıyoruz."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal T. 2021-06-07 10:19:03

Sende hakkını helal et koca yürekli adam, adam gibi adam Erkam. Bu camia seni unutmayacak Allah yolunu açık etsin, değerli eşin ve dünya tatlısı çocuklarınla sağlıklı ve daha güzel günlern olsun inşAllah.

Avatar
Bülent Ekoz 2021-06-07 13:18:43

Böyle bir Adamı Samsunspor nasıl bırakır, anlaşılır gibi değil.Süper ligde oynayamazdı ama TFF 1. Liginde Defansif her pozisyonda oynayabilen Samsunspora en sadık bir Futbolcu tutulmalıydı.İleride Futbol kariyeri bittiğinde Samsunsporda çok faydalı olabilecek bir Değerdi.Çok büyük bir yanlış yapılıyor.

Avatar
Nuh baba 2021-06-07 11:30:21

Güle güle adamın kralı

Avatar
ORHAN kasap 2021-06-07 13:22:47

vefat kardeşimiz ailen ve sana sağlık diliyorum teşekkürler başarılarının devam diliyorum

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-06-07 18:36:23

Takimda neler olup bittiğini bilen var mi? Daha henüz hocamız bile yok ama transferler(gelen-giden) devam ediyor.
Bu yapılanların doğru olmadığını düşünüyorum. Önce hocayı bulmamız gerekiyor.

Avatar
Murat Saglam 2021-06-07 20:31:41

Sen yapacağını yaptın. Futbol takım oyunu olduğuna göre uzulmene gerek yok. Değerini bilmeyenler düşünsün.

Avatar
Serdar 2021-06-07 21:23:57

Yolun açık olsun hakkını helal et