banner388

Erhan Kartal geri dönüyor 

Geçtiğimiz sezon TFF 1 lig takımlarından Altay'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Erhan Kartal sezon sonunda yeniden takıma dönecek. 

Erhan Kartal geri dönüyor 

Geçtiğimiz sezon TFF 1 lig takımlarından Altay'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Erhan Kartal sezon sonunda yeniden takıma dönecek. 

09 Temmuz 2020 Perşembe 15:41
Erhan Kartal geri dönüyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Altay'da kiralık olarak forma giyen sözleşmeli oyuncuları Erhan Kartal'ın geri döneceğini söyledi. Bu sezon İzmir ekibinde başarılı bir performans ortaya koyan Erhan ile yeni sezonda birlikte olacaklarını dile getiren Genel Menajer Aztopal, "Erhan bizim sözleşmeli futbolcumuz. Altay'da da başarılı bir sezon geçiriyor. TFF 1. Lig tamamlandığında yeniden takıma gelecek. Önümüzdeki sezon bizimle olacak" diye konuştu.

SAMSUNSPOR FORMASI GİYECEK 

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Erhan Kartal'ın sezon sonunda yeniden takıma geleceğini söyledi. Aztopal, " Erhan bizim sözleşmeli futbolcumuz. Altay'da da başarılı bir sezon geçiriyor. TFF 1. Lig tamamlandığında yeniden takıma gelecek. Önümüzdeki sezon bizimle olacak" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karabaşoğlu 2020-07-10 01:37:38

Allah aşkına bu takıma bu kötülüğü yapmayın ne olur yalvarıyorum. Gelmesin bırakın istediği yere gitsin ama bize geri dönmesin geçen sezon çıkamamızda bu adamın çok büyük payı vardı.

Avatar
Sinan Akdağ 2020-07-11 12:03:29

Kariyeri takımdaki hicbir oyuncuda yok.sozde taraftar yüzünden 1. Lige 1 şene kayıpla çıktık. Boş beles taraftarı dikkate alirsalar süper lig hayal kalır. Erhan üst düzey oyuncu. Caner ile olacak iş değil.