banner388

Enes hedefini açıkladı

A.Demirspor karşılaşmasındaki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Samsunspor'un genç oyuncusu Enes İslam İlkin, gelecekteki hedeflerini açıkladı.

Enes hedefini açıkladı

A.Demirspor karşılaşmasındaki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Samsunspor'un genç oyuncusu Enes İslam İlkin, gelecekteki hedeflerini açıkladı.

07 Şubat 2018 Çarşamba 15:17
Enes hedefini açıkladı

Samsunspor Haber- Adana Demirspor maçındaki performansıyla gündeme oturan kırmızı beyazlı ekibin genç oyuncusu Enes İslam İlken, hedeflerini anlattı. Samsunspor’da bu sene forma giyen 17 yaşındaki milli oyuncu Enes İslam İlkin, “Bana güvenen insanları pişman etmek istemiyorum. Adana Demirspor maçında çok iyi bir futbol sergiledik. Son 20 dakika tamamen kenetlendik. İkinci golü de bulduk ama hakem vermedi. Şu andaki performansımdan memnunum, daha iyisini yapmak için çalışıyorum" diye konuştu.

HEDEFİM MİLLİ TAKIM 

Daha önünde uzun yıllar olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı oyuncu, "Yaşım şu anda çok genç. Hocam bana şans tanıdığı için çok mutluyum. İlk önce Samsunspor’da büyük başarılar yakalamak istiyorum. Burada büyük başarılar yakaladıktan sonra da gerisini Allah bilir. Şu anda Milli Takım’ın alt yaş kategorilerinde oynuyorum. Milli Takım hedefim de A Milli Takım’a yükselmek. İnşallah ay - yıldızlı formayı A takım formasını da terletirim” dedi.

Son Güncelleme: 08.02.2018 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2018-02-07 17:33:33

çok erken çok iddalı konuşma bu konuşmaları ancak bir sezon sürekli 11 de oynadıktan sonra yapmalısın

Avatar
KAAN TÜRK 2018-02-08 10:17:08

Bu genç arkadaşımız gibi her sene bir oyuncu çıkarsak bu takım biryerlere gelir. Para ile 30 yaşındaki oyuncuyu getirmek geçici çözümdür. Onlar gibi tecrübeli oyuncular da olmalıdır ancak SAMSUNSPOR' un kurtuluşu maalesef önem verilmeyen alt yapıdadır.