banner388

En Yeni Samsunsporlu

Kırmızı beyazlı yönetim, Teknik Direktör Alpay Özalan’ın mutlaka alınması istediği Trabzonsporlu Ramazan Övüç ile bugün resmi sözleşme imzaladı.

En Yeni Samsunsporlu

Kırmızı beyazlı yönetim, Teknik Direktör Alpay Özalan’ın mutlaka alınması istediği Trabzonsporlu Ramazan Övüç ile bugün resmi sözleşme imzaladı.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 19:19
En Yeni Samsunsporlu

Samsunspor Haber – Samsunspor, uzun süredir peşinde olduğu Trabzonsporlu Ramazan Övüç ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu futbolcu Ramazan Övüç’ü 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna katan Samsunspor’da yerli transferi de böylelikle sonlandırılmış oldu. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan imza töreninde Başkan Vekili Rüştü Araboğlu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren de hazır bulundu.

ÇOK MUTLUYUM

Başarılı orta saha oyuncusu Ramazan Övüç kendisini Samsunsporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalamsının ardından Kırmızı beyazlı formayı giyerek kameralara poz verdi. Samsunspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve taraftarların gerçek Ramazan’ı sahada göreceğini belirten genç futbolca, “Samsunspor gerçekten çok büyük bir camia. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

RAMAZAN İDDİALI KONUŞTU

Ramazan Övüç, “Bu transferde emeği geçen Başkanımız Erkut Tutu’ya ve Teknik direktörümüz Alpay Özalan’a teşekkür ediyorum. Saha dışından çok saha içinde konuşmayı seviyorum. Yeni sezonda herkes gerçek Ramazan’ı sahada görecek. Hedefi şampiyonluk olan Samsunspor’da elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu. Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 05.07.2017 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-07-05 22:13:13

Hos geldin ramazan kardesim kazasiz belasis sakatlik olmadan sag salim şampiyon olalım hepimiz geldiğin icin cok teşekkur ederim saol burda mutlu huzurlu bir şampiyonluk yaşayacağız hepinizi cok seviyoruz