banner388

Emin Kar: Çok güzel bir takım kurduk

Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, çalışmaları yerinde incelemek için Ercan Koloğlu ve Celil Sağır ile birlikte Erzurum’a gidiyor.

Emin Kar: Çok güzel bir takım kurduk

Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, çalışmaları yerinde incelemek için Ercan Koloğlu ve Celil Sağır ile birlikte Erzurum’a gidiyor.

09 Ağustos 2018 Perşembe 13:57
Emin Kar: Çok güzel bir takım kurduk

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, çalışmaları yerinde incelemek için Ercan Koloğlu ve Celil Sağır ile birlikte Erzurum’a gidiyor. Yarın oynanacak Batman Petrol hazırlık maçını da izleyecek olan Başkan Yardımcısı Kar, “Uzun yıllardan sonra ilk kez böylesine planlı ve programlı bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bunun meyvelerini sezon içinde toplayacağız” dedi.

MÜKEMMEL BİR ORTAMDA ÇALIŞIYORUZ

Eksiksiz bir ortamda oyuncularının lige hazırlandıklarının da altını çizen Başkan Yardımcısı Emin Kar, “Başta Başkanımız İsmail Uyanık olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni sezonda hem alacağımız başarılı sonuçlar hem de sergileyeceğimiz futbolla taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Bunun için ekip olarak geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN YETER

Çok zorlu ve uzun bir lig maratonunun kendilerini beklediğini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Kar, “Ne olursa olsun Samsunspor sezon sonunda şampiyon olarak bu gruptan çıkacaktır. Yönetim olarak tek yıllık bir planlamanın içinde olmadık. İnşallah iki yıl sonra Süper Lig için tüm planlarımız. Taraftarlarımız takımlarının yanında olsun bu bize yeter. Gerisini Başkanımız Uyanık zaten yapıyor” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 09.08.2018 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-08-09 14:58:50

ısmail başkanımıza sonuna kadar güveniyorum yalnız.. forvet ve kaleci sıkıntısını demeden edemiceğim buna önlem alınırsa.. sevinirim.. içim rahat ismail başkan olduğu sürece kulüpte.. onunla batsada çıksada.. yükselsede..

Avatar
Aaa bbb 2018-08-09 22:42:10

Samsunspor neredeyse son 10 senedir sezon öncesi kamp yapmamış. Uzun zamandır ilk defa bu sene yapıyor. İnşallah bu sene şampiyon olacağız