banner388

Efendim birisi varsa gelsin kulübü alsın

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Vali Osman Kaymak ile yaptığı görüşmede 'efendim birisi varsa gelsin kulübü alsın' dedi. Kırmızı beyazlı ekibin kulüp başkanı Tutu'nun Vali Kaymak'a takımın düzlüğe çıkması için 5-6 milyon liraya ihtiyaç olduğunu söyledi.

Efendim birisi varsa gelsin kulübü alsın

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Vali Osman Kaymak ile yaptığı görüşmede 'efendim birisi varsa gelsin kulübü alsın' dedi. Kırmızı beyazlı ekibin kulüp başkanı Tutu'nun Vali Kaymak'a takımın düzlüğe çıkması için 5-6 milyon liraya ihtiyaç olduğunu söyledi.

03 Aralık 2017 Pazar 20:24
Efendim birisi varsa gelsin kulübü alsın

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Vali Osman Kaymak ile yaptığı görüşmede 'efendim birisi varsa gelsin kulübü alsın' dedi. Kırmızı beyazlı ekibin kulüp başkanı Tutu'nun Vali Kaymak'a takımın düzlüğe çıkması için 5-6 milyon liraya ihtiyaç olduğunu söyledi. Konuyla ilgili olarak bugün bir organizasyonda konuşan Vali Kaymak, "Kazım Yılmaz ile olan sorunlarda devreye girdik. Borcun bir kısmı ertelendi. 1 milyonun aktarılması konusunda bir şey yaşıyorlar karşılıklı, onu çözmeye çalışıyorum. Para olmayınca iş olmuyor. Erkurt Bey de çok üzgün durumda" dedi. ERKURT

BEYİN İYİ NİYETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

Vali Kaymak, "Biz burada millete makam vermiyoruz yani. Parası olan konuşsun. Getir parayı, bu başkanlığı size verelim. Şu anda takımın bu durumdan çıkması için 5-6 milyona ihtiyacı var. Süper Lig hedefimiz vardı çok kötü gidiyoruz. 3-4 maç galip gelindiğinde üst sıraların yakalanacağı söylendi. Şu anda kaybedilmiş bir şey yok. Zaman hala var ama bir şey yapılması lazım. Samsun büyük bir şehir. Merkezde ve şehir dışında bu işi yapacak zenginlerimiz var. O anlamda birilerinin sahip çıkması lazım. Bizim de güvenebileceğimiz bir isim çıkarsa Erkurt Bey’in iyi niyetli olduğunu düşünüyorum" dedi.

VALİ KAYMAK: BU İŞ BENİM UZMANLIK ALANIM DEĞİL

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu için 'iyi ve işine düşkün bir arkadaş ama sonuç kötü' diyerek bahseden Vali Kaymak, "Bazen de ‘Bu topu ben mi oynayacağım?’ diyorsunuz. Bu takım aslında bunları hak etmiyor. Takım daha iyi oynayabilir. Bir yerde bir şey var ama benim uzmanlık alanım değil. Erkurt’u değiştirince birden bire olmayacak mali sorunlar var. Hep birlikte buna yoğunlaşmamız lazım. Samsunspor Süper Lig’e çıktığında şehre gelecek insanlar, ilimize büyük bir enerji katacaktır. Bunu görmemiz lazım. Samsunspor ile ilgileniyoruz ama bir yol alamadığımızı da kabul etmek lazım" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunVali Kaymak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yav he he 2017-12-04 08:38:14

koskoca iki spor bakanı geldi geçti, hala bu dar boğazdan çıkartamadılar. bundan sonra da bir şey olmaz. Samsunspor da satılsın, kimsenin umudu kalmadı artık!

Avatar
Vatandaş 2017-12-04 09:03:52

Ne utanmaz adamlarsınız ya , yiye yiye utanmazsınız sonra da 5-6 milyoncuk ihtiyaç var dersiniz.yazık yazık çok yazık

Avatar
gürbetteki samsunlu 2017-12-04 09:15:30

01.12.2017 günü Samsun'a geldim .samsunun bütün sokakları satılmış her yer otopark olmuş bu paralarla samsunun samsun sporunun hicmi hakkı yok.birde adam yıkama yağlama açmış devletin yolunu oto park yapmış bu nerede derseniz yetkililer duysun Cumhuriyet Meydanından saat hane yönüne giderken Anadolu hastenesinin girişinde adamlar resmen değnekciliğe insanları soyuyorlar. acaba buralara kimler ruhsat veriyor veya denetimi varmı. bilen varsa acıklarsa bizde itiraz etmeyiz.

Avatar
Osman aga 2017-12-04 12:33:48

Trlyonlarida olsa bu yonetim futbol oynayamaz cunku yonetmek baska bir yetenek acimasiz olcan kulup yonetmek zordur kudretli olcan is bitircen aglamiyacan kurnazca davrancan yerinde cirjef olcan kurallari yikican hirsli olcan oyunculari doyurucan her anlamda saglikli futbolcularla yola cikican

Avatar
Adil Sarı 2017-12-04 17:29:49

Valimiz bu işe el atmalı 6 tirilyonu Tüm Başta Büyükşehir ve diğer ilçe Belediyeleri temin etmeli Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazişehire 30 tirilyonu buluyorda Samsun neden bulamıyor.

Avatar
Lider gida 2017-12-06 01:50:55

Az kaldı bu hafta Alaçam kulubu