banner388

Dostluk rüzgarları Karadeniz'den esti

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Karadeniz derbisini Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Genel Koordinatör Özkan Sümer ile birlikte izledi.

Dostluk rüzgarları Karadeniz'den esti

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Karadeniz derbisini Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Genel Koordinatör Özkan Sümer ile birlikte izledi.

29 Temmuz 2018 Pazar 23:49
Dostluk rüzgarları Karadeniz'den esti
Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Karadeniz derbisini Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Genel Koordinatör Özkan Sümer ile birlikte protokol tribününden izledi. Bordo mavili kulübün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen hazırlık maçını takip etmek için kurmaylarıyla beraber Trabzon'a çıkarma yapan Başkan Uyanık ve yönetim kurulu, Trabzon'da çok iyi ağırlandı.

SAMSUNSPOR'DAN TEŞEKKÜR


Bordo mavili kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Genel Koordinatör Özkan Sümer'in yakından ilgilendiği Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, müsabaka öncesinde Ağaoğlu ve Sümer ile özel bir de görüşme yaptı. Daha sonra müsabakayı izlemek için protokol tribününe geçen Başkan Uyanık, karşılaşma sonunda Trabzonspor'a yeni sezonda başarılar diledi. Samsunspor yönetimi, Trabzonspor'un misafirperverlikleri için bordo mavili kulübe teşekkür etti.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-07-30 11:26:20

sayın başkanım şu furkanı acilen yedeğe çekin.. hatta amatör bir takıma verin..

Avatar
samsunsporlu 2018-07-30 13:28:01

takım iyi sinyaller verdi ama kale tehlikede önlem alınmalı Furkan bu takımın kalecisi olamaz..

Avatar
Resul Dege 2018-07-30 21:21:40

Bu vesileyle Kardeşliğimiz baki olsun inşaAllah Amin.

Avatar
Cemal petek 2018-07-30 14:30:42

Sayın başkanım bu takım bu ligde de düşer akşam maçı izledim takım ne oynadığını bilmiyor bu hoca bu takımı çıkaramaz emekler boşa gider saygilar

Avatar
ekba 2018-07-30 14:48:39

benim bildiğim samsun spor ve taraftarları Trabzon da her zaman en iyi şekilde ağırlanır da bir samsunlu olarak aynı şeyi samsunda samsunlular için söyleyemeyiz.

Avatar
İsa 2018-07-30 22:24:25

Furkan bu takımın kalecisi olamaz bununla bir yere varamayız iyi bir kaleci lazım