banner388

Diyarbekir 1 Samsunspor 0 (İlk yarı)

Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Diyarbekirspor karşılaşmasında ilk 45 dakikayı Emre Pehlivan’ın golüyle 1-0 geride kapattı. 

Diyarbekir 1 Samsunspor 0 (İlk yarı)

Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Diyarbekirspor karşılaşmasında ilk 45 dakikayı Emre Pehlivan’ın golüyle 1-0 geride kapattı. 

25 Eylül 2018 Salı 15:19
Diyarbekir 1 Samsunspor 0 (İlk yarı)

Samsunspor Haber – Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme maçında Samsunspor, deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya geliyor. Rakibi karşısında sahaya kalede Ahmet Altın oynayacak. Savunmada Şahin Şafakoğlu, Nuri Terliksiz, Erhan Kartal, İshak Doğan, orta alanda Oğuz Gürbulak, Metincan Cici, İlyas Kubilay Yavuz, Okan Dernek, Erhan Şentürk ve ileri de ise Muhammet Beşiroğlu ile çıkan Samsunspor, rakibi karşısında oyuna iyi başladı. Ancak sonuca gitmekte zorlanan kırmızı beyazlılar, Emre Pehlivan’ın ayağından yediği golle ilk 45 dakikayı 1-0 geride kapattı.

Son Güncelleme: 25.09.2018 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun 2018-09-25 16:32:21

Maçın son anlarını canlı seyrettim ancak bu takımdan hiçbirşey olmaz. Takım oyun oynamayı beceremiyor. Bir üst lige çıkmak için mücadele veren takımın oyunu bu olmamalı. İnşAllah bu takım bu ligde kalmaz. Samsunspor dediğin zaman en azından kendi ayarındaki takımları ezip geçmeli ama nerede. Bence bu teknik adamla bu iş zor. Sayın başkan bu duruma bir el at ne olur......

Avatar
Mein 2018-09-25 16:40:09

Bu oyuncular Samsunspor formasının hakkı ı malesef veremiyor.Ünlü Gazetecimiz Ercümet Gülün yazdığı gibi bu transferler baştan aşağı yanlış.Taner Taşkın kendi aldığı oyuncuları oynatmak istiyormuş neden acaba bu takım 3liktakımına eleniyor yazıklar olsun aldıkları paralar.Neşter vurulmalı hemde acil Taşkın simdi diyecekki biz kupada olmak istemiyorduk.

Avatar
Cemalettin Özcanj 2018-09-25 16:52:53

Mac ta 1-0 bitti ve yine hüsrana ugradik.
Bu kadar isteksiz ve inançsız oynarsan yenilmeye mahkumsun.
Samsun spor gelecek için hicumut vermiyor Kubilayin şahsi oyunu,Bahattinin bos kaleye gölü atamamasi,Muhammed Besirin sahada ne yaptığı belli değil.Hakem de maşAllah tam evlere şenlik %100 bir penaltimizi vermedi(45/dakikada E.Şentürk düşürüldü)
Sonuçta amatör ruhlu bir takıma yenilip elendik çok yazık.