banner388
banner390
banner410
banner408

Denizlispor özür diledi 

TFF 1. Ligde Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanan maç öncesi kendini bilmez bir grup Denizlispor taraftarının Samsunspor ve Eskişehirspor atkılarını yakması sonrası yeşil beyazlı ekibin Başkanı Ali Çetin, Başkan İsmail Uyanık'ı arayarak bu elim hadiseden dolayı özür diledi. 

banner269

Denizlispor özür diledi 

TFF 1. Ligde Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanan maç öncesi kendini bilmez bir grup Denizlispor taraftarının Samsunspor ve Eskişehirspor atkılarını yakması sonrası yeşil beyazlı ekibin Başkanı Ali Çetin, Başkan İsmail Uyanık'ı arayarak bu elim hadiseden dolayı özür diledi. 

20 Şubat 2019 Çarşamba 09:21
Denizlispor özür diledi 

TFF 1. Ligde Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanan maç öncesi kendini bilmez bir grup Denizlispor taraftarının Samsunspor ve Eskişehirspor atkılarını yakması ile ilgili Samsunspor Kulübü’nden açıklama geldi.Yılport Samsunspor Resmi İnternet Sitesi’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Eskişehirspor ile Denizlispor arasında dün oynanan futbol müsabakasında, bir grup Denizlispor taraftarının logosunda yüce önderimiz Atatürk’ün resminin de yer aldığı Yılport Samsunspor atkısını yakmaları, spor ile bağdaşmayacak bir davranış örneğidir.

ARAMIZDA HUSUMET YOK 

Bu elim hadise nedeniyle Denizlispor Başkanı Sayın Ali Çetin, Sayın İsmail Uyanık’ı arayarak, bu olaydan duymuş olduğu üzüntüyü dile getirmiş ve özürlerini iletmiştir. Denizlispor Kulübü olarak böyle bir tutumu kabul etmediklerini belirten Çetin, her iki kulüp arasında geçmişten gelen bir sorun veya husumetin yaşanmadığını bu nedenle konunun takipçisi olacaklarını dile getirmiştir. Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ise, Denizlispor Başkanı Sayın Ali Çetin’e göstermiş oldukları hassasiyet nedeniyle teşekkürlerini iletmiştir. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET KIRIŞ 2019-02-20 10:01:22

BU OLAYIN ÇOK ABARTILMASINA GEREK YOK ARKADAŞLAR MÜNFERİT BİR OLAYDIR

Avatar
HOROZ TUSEM 2019-02-20 14:14:24

bir gurup kendini bilmez egolarını tatmin etmek için yaptıkları şuursuz hareketler Denizlispor camiasını derinden üzmüştür bu tip olayları asla onaylamamız mümkün değildir bir denizlispor'lu olarak gönlümüz samsunspor'la beraberdir

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-02-20 18:25:44

HOROZ TUSEM NİCKLİ ARKADAŞLA AJANSSPOR SAYFASINDAN ÇOK MESAJLAŞMIŞTIK. ŞİMDİ AJANSSPOR BETA YAYININA GEÇİNCE AJANSSPORUN YORUM SAYFALARI KAPANDI. ŞİMDİ SAMSUNSPOR SAYFASINDA HOROZ TUSEM'İ GÖRÜNCE HEM ŞAŞIRDIM HEM SEVİNDİM. DENİZLİSPOR VE SAMSUNSPOR HER ZAMAN KARDEŞTİR.

Avatar
HOROZ TUSEM 2019-02-21 12:52:15

Samsunspor herseyimiz kardesim aynen dediğin gibi....ben samsunspor haberlerini hala takip ediyorum...camialar kume duser .. küme çıkar bunlar futbolda var...onemli olan dostluklar baki olsun ben Samsun'un hakkettigi super lige çıkacağına yürekten inanıyorum...denizliden selamlar...

Avatar
serkan55 2019-02-20 16:29:38

erken öten horozun kafasını keserler..

Avatar
şenol 2019-02-21 13:45:17

geçen sezon g. antep maçı öncesi, her maç futbolculara prim verilirken, birisinin tutup kulübün deplasman masraflarını karşılayası gelip, futbolculara deplasman primi vermemesi ister istemez futbolcuların moral-motivasyonlarının bozulmasına dolayısıyla g. antep gibi zayıf bir takım karşısında yenilmesi olmasaydı şimdi denizli 3. ligdeydi. o maçı alsaydı samsun denizli havlu atmıştı zaten!!!basit bir olay gibi gözüken bu durum kulağımıza küpe olsun!!!

Avatar
canan 2019-02-21 13:51:16

bu olayı basit bir olay görmek yok olmaktır!!! eğer bu yeni yönetim olmasaydı o da olacaktı zaten....bu, bütün anadolu takımlarının içine nüfuz edip o takımın formasıyla fb. ve samsunspor'a karşı yapılan sinsi ve kalleş bir kumpasın bir parçasıdır..anlayan anlar anlamayanların durumu ortada zaten! o kişileri kayseri'de,denizli'de antep'te konya'da sırtındaki o takımın formasıyla kendi malum plakasıyla görebilirsiniz anlarsanız,uykudan uyandıysanız...