banner388

Denizlispor Hilton’da kalacak 

Yeşil siyahlı ekip, Cuma günü akşam yola çıkıp Hilton Samsun’da kampa girecek. Sportif direktör Bülent Ertuğrul, "Samsunspor taraftarı bizi sabaha kadar kamp yapacağımız otelde uyutmayacaklarını söylemişler. Biz oteldeki yeme içmeden futbolcularımızın psikolojik durumuna kadar her şeyi düşünüyoruz” dedi.

Denizlispor Hilton’da kalacak 

Yeşil siyahlı ekip, Cuma günü akşam yola çıkıp Hilton Samsun’da kampa girecek. Sportif direktör Bülent Ertuğrul, "Samsunspor taraftarı bizi sabaha kadar kamp yapacağımız otelde uyutmayacaklarını söylemişler. Biz oteldeki yeme içmeden futbolcularımızın psikolojik durumuna kadar her şeyi düşünüyoruz” dedi.

18 Nisan 2018 Çarşamba 15:27
Denizlispor Hilton’da kalacak 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Pazar günü konuk edeceği rakibi Denizlispor'un deplasman programı da belli oldu. Yeşil beyazlılar, Cuma akşamı Samsun'da hizmet veren Hilton Oteli'nde kampa girecek.  Denizlispor’un Pazar günü saat 13.00’te deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı öncesi yönetim ve teknik heyet güvenlik istedi. Maçın atmosferinin ve stresinin çok yüksek olacağını düşünen yeşil siyahlı kurmaylar, taraftarların da deplasmana geleceğini de düşünerek Emniyet güçlerinden yaşanabilecek olaylara karşı tedbir almasını gerektiğini ifade etti.

 
GÜVENLİK TALEBİMİZ OLDU 

Sportif direktör Bülent Ertuğrul, yeme içmeden otele kadar her şeyi ince düşündüklerini kaydederek, “Ligde kalma mücadelesine çıkacağız ve deplasmandayız. Burada yaşanabilecek her şeyin önüne geçilmesi için müracaat ettik, Emniyet güçleri tedbir alacak. Bizi sabaha kadar kamp yapacağımız otelde uyutmayacaklarını ve rahatsızlık vereceklerini söylemişler. Biz oteldeki yeme içmeden futbolcularımızın psikolojik durumuna kadar her şeyi düşünüyoruz” dedi. Final maçına çıkacaklarını bir kez daha hatırlatan Bülent Ertuğrul, “Moralimiz iyi. Biz takımıza güveniyoruz. Herkes her şeyin farkında. Samsun’da yenilmeyeceğiz” dedi. Yeşil siyahlı ekip, Cuma günü akşam yola çıkıp Hampton by Hilton Samsun’da kampa girecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HOROZ TUSEM 2018-04-18 17:27:16

Gbu maçı ölüm kalım maçı olarak gösterenler acaba neyin peşinde...ads nin 37 puanı var...Erzurum ads yi yenerse kesin ads düşer,,sonraki maçları zor hem a.ordu,,hem angucu ne yenılır,,,böylece 37 de kalır,,,yanı denızli olsun samsun olsun bırer galıbıyete liğde kalır....bu maç berabere bile ıkıside kurtulur...yenilen takımda kurtulur....samsun taraftarını KAVGACI VE ŞİRRET göstermek kıme ne faydası olacak,,,onlar ATATÜRK ÇOCUĞU... VE BEN ONLARI SEVİYORUM....YENILSEK BİLE SAMSUNLUYUZ...DENİZLİLİYİZ.....SELAM VE SEVİLER,,,

Avatar
Serhat 2018-04-18 15:48:19

Maçlar kazanılır kaybedilir, önemli olan medeni insanlar gibi davranabilmektir. Denizli şehrini ve inşalarını seviyoruz içiniz rahat olsun. Taraftarlarımız sadece kendi takımına destek verecektir vahşi hayvanlar değiliz biz. Dünyanın sonu da değil hak eden kazansın. Ama biz takımımıza sonunda kadar son düdüğe kadar bu lig bitene kadar destek vereceğiz.

Avatar
CİHAT ERDEM 2018-04-18 17:11:12

BU HABER SANSUNA YAKIŞMADI BU YOLLARLA LİGDE KALCAĞIIZA KÜME DÜŞELİM

Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2018-04-18 22:23:59

Ortamı böyle germemek lazım bu gerginlik Samsun’a yaramaz çıkıp oynamak ve en önemlisi kazanacak kadar mücadele etmek ve gol atmak gerekiyor. Elazığ maçında ki gibi oyun bu takımı ligde bırakır

Avatar
samsun5555 2018-04-19 09:09:23

sayın bülent ertuğrulbey bey bizim denizlisporla hiç bir husumetimiz olamaz.. biz seviyoruz denizlisporu... hiç bir zaman düşme potasinda karşı karşıyada gelmek istemeyiz.. hayırlısı her şeyin . iki tarafta inşAllah mutlu olur.. galyana getirmeye gerek yok..içiniz rahat olsun.. samsun seviyor sizi buradan horoz tusemede sevgi ve selamlarımı iletiyorum

Avatar
smsn 2018-04-19 09:16:16

ben aslında denizlisporla bu durumda karşılaşmayi istemezdim.. adanademirin düşmesinide isterdim.. bize hem ters takım .. denizlisporsa orta sıralarda olsa bize seve seve puan verirdi.. düşmeyelim diye ve her karşılaşmamızda puan aldigimiz bir takımdır denizli..iki takımada başarılar..

Avatar
Isa 2018-04-18 19:05:46

Normal şartlarda samsunspor bu maçı alabilecek bir takim ama ne hikmetse federasyon yine götü başını oynatmaya basladi geçen seneki gibi federasyon bu samsunu düşürünce çok merak ediyorum sene kimi düşerecek samsundaki bütün maçlarda ızdırap çekiyoruz neden demirören yüzünden sebebi Beşiktaşa enson koyduğu 4 /1 mac onda uhte yapmış çünkü bjkye giren onada giriyorda acısı var

Avatar
taraftar19 2018-04-19 09:23:06

Bu Bülent Ertuğrul değil miydi Samsunspor küme düşer diye algı operasyonu yapan şahıs !!! her zorluğa rağmen ben Samsunsporun bu maçı kazanacağına inanıyorum ve pazar günü staddayım.