banner388
banner390
banner410
banner408

Denetçiler ne zaman gelecek?

Samsunsporlu taraftarlar, geçmişe dönük hesapların incelenmesi konusunda İçişleri Bakanlığı'ndan talep edilen denetmenlerin görevine ne zaman başlayacağını merak ediyor.

banner269

Denetçiler ne zaman gelecek?

Samsunsporlu taraftarlar, geçmişe dönük hesapların incelenmesi konusunda İçişleri Bakanlığı'ndan talep edilen denetmenlerin görevine ne zaman başlayacağını merak ediyor.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 11:11
Denetçiler ne zaman gelecek?

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Erkurt Tutu ve yönetiminin istifasının ardından kulübün kayyuma bırakılması ve hemen ardından Vali Osman Kaymak tarafından atanan yönetim, Ahmet Güral Karayılmaz başkanlığında geçici olarak kulübün işlerini devraldı. Bu dönemde herkesin merak ettiği tek konu vardı; o da geçmişe dönük yapılacak incelemelerden çıkacak sonuç. Konuyla ilgili olarak içişleri bakanlığından talep edildiği açıklanan ve bugün yarın geliyor denilen denetçilerin şu ana kadar kulübe ulaşmamış olması camiada sabırları da taşırmaya başladı.
 

BİZLERİ OYALAMAYIN

 
Kırmızı beyazlı taraftarlar, geçmişe dönük yapılacak incelemelerde hangi yöneticilerin neler yaptığını bilmek istiyor. Bu konuda mevcut kayyum yönetimi başkanı Ahmet Güral Karayılmaz'a seslenen Samsunsporlu taraftarlar, "Kulübümüzü böylesine borç yükü altına kimlerin getirdiğini bilmek istiyoruz. Bu bizim en doğal hakkımız. Mevcut yönetimimizden denetçilerle ilgili işleyişin hızlandırılmasını istiyoruz. 3 aydan bu yana nasıl olurda içişleri bakanlığından denetçiler hala göreve gelemez. Bunu anlamakta zorluk çekiyoruz" diye konuştular. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyfo dayı 2018-05-02 11:21:11

Çünki siyasilerden baskı yedi vali fiyatları ortaya çıkmasın diye ama ergeç çıkacak

Avatar
Riza 2018-05-02 12:25:30

Bu kulubu sirf tesislerini satalim diye düşürdüler. Peşkeş çekilecek

Avatar
aras 2018-05-02 13:16:26

gelsinler artık bir zahmet..

Avatar
KAAN TÜRK 2018-05-02 13:48:24

Önemli olan ortaya çıkarmaktan öteye geçebilmek...

Avatar
samsun5555 2018-05-02 15:56:42

rizenin spor bakanı rizeyi bir yılda geri çıkardi bizim bakanda takımı düşürtmeleri için. bol bol para dagıttı yöneticilere...