banner388

Çorum'da bilet gerginliği! TOMA müdahale etti!

TFF 2. Lig'de bugün oynanan Çorumspor- Samsunspor maçı öncesi stadyum dışında olay çıktı. Polis biber gazı ve TOMA'yla müdahale etti.

Çorum'da bilet gerginliği! TOMA müdahale etti!

TFF 2. Lig'de bugün oynanan Çorumspor- Samsunspor maçı öncesi stadyum dışında olay çıktı. Polis biber gazı ve TOMA'yla müdahale etti.

08 Aralık 2019 Pazar 15:48
Çorum'da bilet gerginliği! TOMA müdahale etti!

TFF 2’inci Lig Beyaz Grup 16’ıncı haftasında Çorum Turhan Kılıçoğlu Stadı’nda, Çorumspor ile karşılaşan Samsunspor taraftarları, biletleri olduğu halde stada alınmadıklarını söyleyip tepkilerini dile getirdi. Yılport Samsunspor taraftarlarıyla polisler arasında gerginlik yaşandı.

Polise taş atıldı, TOMA'yla müdahale edildi

Bu sırada taraftarların bulunduğu bölümden çevik kuvvet polislerine taş atıldı. Bunun üzerine bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Polis ekipleri, kalabalığa biber gazı ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı’ndan (TOMA) su sıkarak müdahale etti. Müdahale sırasında yaklaşık 20 taraftar ile olayları görüntülemeye çalışan 2 gazeteci, biber gazından etkilendi. Olaylarda, 2 polis memuru da yaralandı.

Olayların daha fazla büyümemesi için jandarma ekipleri de bölgeye sevk edildi. Jandarma stat içinde ve dışında önlem aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-12-08 19:16:12

BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE GÖRDÜK.

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-08 16:01:53

Millete rezil olduk bu ne rezalet bu nasıl maç sağda 1tane ruhuyla maç oynamadı topcular bu takıma kanat adamları mecbur lazım Ferhat ve Ercan rezil ettiler nuri berbat Kubilay rezil bir futbol oynadı samat berbat bunları 2yarı gönder hocam

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-08 16:04:16

Sanki sağda atakum çarşamba spor oynuyor bu kadar rezil olmazdı bu takıma kesin 2 kanat adamı lazım eğer forfetlere sağlı sollu ortalar olsaydı bu maç böyle bitmezdi yazık

Avatar
Ahmet gonca 2019-12-08 16:07:10

Sayın hocam bu takımdan kesin gitsinler samet asatekin nuri Ercan Kubilay erkan bunlarla bir yere gidemezsin hocam neden aytacı oynamadı anlamıyorum en büyük hataydı bence şişirme toplar başka bir şey yok

Avatar
Yusuf 2019-12-08 23:51:36

O kader izyat çektik soguk biber gazı toma su hiç biri önemli değildi de içeride giremedik oda önemli değildi ama yenmemiz gerekirdi o kadar eziyetinize göre

Avatar
Fatoh Yılmaz 2019-12-09 10:29:00

Sahada tamamen ruhsuzlar ordusu vardı 2.gölü yedikten sonra bi kendine geldi gibi oldu ve gölü bulduk biz ne zorluklarla o stada izlemeye geldik bize yazık takviye şart.