banner388

Çok değerli 1 puan aldık

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Ankaragücü gibi önemli bir takımdan aldıkları 1 puanın çok değerli olduğunu söyledi.

Çok değerli 1 puan aldık

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Ankaragücü gibi önemli bir takımdan aldıkları 1 puanın çok değerli olduğunu söyledi.

21 Şubat 2018 Çarşamba 11:15
Çok değerli 1 puan aldık

Samsunspor Haber – Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Ankaragücü karşısında kaybetmemelerinin sevindirici olduğunu söyledi. Kaçan 2 puana üzüldüklerini ancak Ankaragücü gibi bir rakipten alınan 1 puanın da çok değerli olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Oyuncularımızı performanslarından dolayı tebrik ediyoruz. Yoğun bir maç programının içindeyiz. A.Gücü maçını unutup, hafta sonu oynayacağımız Balıkesirspor karşılaşmasına konsantre olmamız gerekiyor” dedi.

 
KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ

Balıkesirspor karşılaşmasında kart cezalısı Samaras’ın dışında önemli bir eksiklerinin bulunmadığına işaret eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Dönüşü olmayan çok zor maçlar oynuyoruz. Kısıtlı kadromuza rağmen futbolcularımız olağanüstü bir mücadele örneği sergiliyor. İnşallah Ankaragücü karşısında kaybettiğimiz 2 puanı Balıkesirspor deplasmanında alacağımız güzel bir sonuçla telafi etmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin oz 2018-02-21 13:12:19

Sahtekar yabancılar neden vasat altı oynuyorlar bavullarnı alıp gitsinler

Avatar
Ido 2018-02-21 17:52:05

Evet yabanci oyuncular perfenmanslarinin yarisini bile oynamiyorlar ayite angan hani super oyunculuk nerde gol kralligi goksu sizi ikiye katladi yavrular sezon bitine kadar takimi super lige cikaracak goller ve oyun oynayin...kofteler fb yada gs olsaydiniz kral kesilirdiniz ne oldu ayite hani o muhtesem gollerin vAllahi helal degil aldiginz paralar soylim dedim ......