banner388

Çepni'den taraftara davet 

Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni, hafta sonu oynanacak Sancaktepe Futbol Kulübü müsabakası için taraftarları maça davet etti.

Çepni'den taraftara davet 

Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni, hafta sonu oynanacak Sancaktepe Futbol Kulübü müsabakası için taraftarları maça davet etti.

24 Ekim 2019 Perşembe 15:28
Çepni'den taraftara davet 

Samsunspor Haber - Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni, Cumartesi saat 19.00’da oynayacak Sancaktepe Futbol Kulübü maçının önemine değinerek, taraftarlara çağrıda bulundu. Aykut Çepni, “Şampiyonluk yolunda Cumartesi günü kendi evimizde karşılaşacağımız Sancaktepe Futbol Kulübü maçını kazanmamız için takımımızın 12’nci oyuncusu olan taraftarlarımızı da tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz. Cumartesi günü stadı doldurarak takımımıza 90 dakika destek verelim” dedi.

DESTEĞE DEVAM  

Bir hafta içerisinde 3 karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Aykut Çepni, “Cumartesi günü Sancaktepe Futbol Kulübü maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası maçı için Çarşamba günü deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacağız. O maçın ardından yine deplasmanda Pazar günü Zonguldak Kömürspor müsabakasına çıkacağız. Takımımızın 1 hafta içerisinde 3 maç yapacak ve bunların 2’sini deplasmanda oynayacak. Taraftarlardan isteğimiz takımımızı kupa maçına ve Zonguldak deplasmanına moralli gönderelim” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Savaş 2019-10-24 17:37:46

bence kimseyi davet etmeyin..önemli maç havaası yaratmayın..bizim için sıradan maçlar bunlar..yenerek uzun bir seriye devam etmeliyiz..hiç havaya sokmayalım birbirimizi..