banner388

Çapa'dan iddialı açıklama... Hiç transfer yapamasak bile ligi...

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Elimizdeki kadro ile ilk 4 içerisinde oluruz. Her şey yolunda giderse 5. ya da 6. olmayız ama ilk 4’te yer alırız” dedi.

Çapa'dan iddialı açıklama... Hiç transfer yapamasak bile ligi...

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Elimizdeki kadro ile ilk 4 içerisinde oluruz. Her şey yolunda giderse 5. ya da 6. olmayız ama ilk 4’te yer alırız” dedi.

18 Ocak 2022 Salı 14:31
Çapa'dan iddialı açıklama... Hiç transfer yapamasak bile ligi...

Samsunspor Haber - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. İlk devreyi değerlendiren ve ligin ikinci yarısındaki hedefleri hakkında bilgiler veren Çapa, önemli açıklamalarda bulundu. Hiç transfer yapmasalar bile ligi ilk 4 içerisinde tamamlayacaklarına inandıklarını söyleyen Çapa, “Bizim ligde şu ana kadar hangi kulüpler istediği ya da beklediği futbolcuları aldı? Herkes en idealinin olmasını herkes ister, ben de iterim ama işler o kadar kolay değil. Adanaspor 2 yıl oynamayan bir oyuncu (Jordan Ibe) aldı. Onu biz alsak ne yazılırdı? O yüzden bu süreçte transfer yapmak ya da istediğin oyuncuyu almak oldukça güç" dedi.  

HER ŞEY YOLUNDA GİDERSE 

Bir şeyi yeni yaptığınız zaman eksik olanı tamamlıyorsunuz, sirkülasyon oluyor' diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, " Aradan belli bir süre geçince belirli bir yapı oluşuyor. Yeni oluşumlarda bu tür gelgitler olabilir. Sezon sonunda ne olacağını ben de bilmiyorum. Şunun sözünü verebilirim; ilk geldiğimiz günkü inanç ve heyecandan daha fazlasına sahibiz. 17 maçımız daha var. Bu süreçte neler yaşanılacak bilinemez. Elimizdeki kadro ile ilk 4 içerisinde oluruz. Her şey yolunda giderse 5. ya da 6. olmayız ama ilk 4’te yer alırız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2022-01-19 18:51:49

Arkadaş okuduğunu anlamayan adamlar yorum yapıyor. Adam diyorki hiç transfer yapmazsak 4-5
oluruz diyor. İlkyarida Haybiye giden puanlara bakın aşağı yukarı hesap doğru...

Avatar
HAVZALI 2022-01-18 15:10:49

İntertotoya mı, Eufa ligine mi gidiyor dördüncü, bu mu yani bizim hedefimiz!

Avatar
ASLAN ASLAN 2022-01-18 17:07:00

HAYALLER MERCEDES ELDE VAR MURAT 124... :)))

Avatar
Hüseyin 2022-01-18 17:07:55

Hiç transfer yapmasak bile ligi ilk 4 te bitiririz...yaw hoca biraz alçaktan at da civcivler de yesin.rakiplerin de armut topluyordu zaten.bir aralar taner taşkın vardı bizde,dediki bu kadroyla değil 2.lig ptt liginde bile yenemeyecegimiz takım yok demişti...dedigiyle kaldi adamı gönderdik. Taraftar neyin n olduğunu gayet iyi görüyor aklımızla dalga geçmeyin. Bacak bacak üstüne atıp bir rahat maç izleyemedik Samsunsporun...

Avatar
RECEP Hollanda 2022-01-19 03:18:21

HAYAL GÖRÜYOR GALİBA YADA ŞAKA YAPIYOR.

Avatar
Atilla başaran 2022-01-19 10:23:54

Niye ilk 4 anlayabilmiş değilim sen tüm maçlarını al bakalım üst tarafta hepsi yenecek diye bir kayıt yok sen takımı her maç için yenmeye motive gerisi gelir kolay gelsin

Avatar
Ahmet gonca 2022-01-19 13:27:52

YA HOCAM ALLAH'INI SEVERSEN DALGA MI GEÇİYORSUN YOKSA ŞAKA MI YAPIYORSUN YA GİT ANNENİZLE DOĞRU BİR ŞEY SÖYLESİN BU ZAMANA KADAR YA KAÇ TANE HOCA GELDİ HEPSİ BİRBİRİNDEN FARKLI YA LÜTFEN SANA GÜVENİYORUZ HOCA SEN DE BU ŞEKİLDE KONUŞURSA YANİ ANLAMIYORUZ YA ANLAM VEREMİYORUZ YA BU İŞ

Avatar
Kara 2022-01-19 17:43:17

Hedef şampiyonluk olmalı neden ilk 4