banner388
banner390
banner410
banner408

Cangök, ''Samsunspor bizden daha iyiydi''

Samsun deplasmanına gelen ve 1-0’lık skorla mağlup olan Balıkesirspor’da Teknik Direktör Can Cangök, maç sonu açıklamalarda bulundu.

banner269

Cangök, ''Samsunspor bizden daha iyiydi''

Samsun deplasmanına gelen ve 1-0’lık skorla mağlup olan Balıkesirspor’da Teknik Direktör Can Cangök, maç sonu açıklamalarda bulundu.

03 Nisan 2017 Pazartesi 23:51
Cangök, ''Samsunspor bizden daha iyiydi''

Samsun Haber - TFF 1. Ligin ikinci yarısında başarılı bir grafik yakalayan Samsunspor, evide Balıkesirspor’u 1-0 mağlup etti. Coşkulu taraftar önünde oynanan maç sonrası Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, "Samsunspor maça çok iyi motivasyon sağlayarak çıktı. Onlar için en önemli olan taraf oydu. Oyun dengede geçti. Bizim tarafımızdan da Samsunspor tarafından da çok kırılma anı oldu. Top bugün biraz daha Samsunspor'u istedi. Samsunspor'da Balıkesirspor'da çok kaliteli bir takım. 2. bölgeden 3. bölgeye geçişlerde ve final paslarında başarısız olduk. Oyunu biraz daha kenarlardan getirebilseydik daha fazla etkili olabilirdik. Bunda zaman zaman eksiklerimiz oldu.

Samsunspor bizden daha arzuluydu, istekliydi ve kazanmak için bizden daha fazla mücadele etti. Onun sonucunda da 3 puanı aldı. Öndeki oyuncularımız top tutmakta sıkıntı çekti. İleri çıkarken toplar kaybettik onlar bize tehlike oldu. Yediğimiz bir golü de böyle yedik. Topla çıkarken doğru tercihler yapamadık. Rakip 75-80 dakika çift sarı kartlı oyuncuyla oynadı. Hem Mustafa Sevgi hem de Abdulkerim maçın başında sarı kart gördü. Onların üstüne daha farklı gidip oyundan attırabilirdik. 2. devrede hakemin Mustafa Sevgi'nin üzerine gidip, yardımcı hakemin bayrağı kaldırıp faul verdiği pozisyonda Mustafa Sevgi'yi çift sarı karttan atabilirdi. Düşme potasında bir takımın sıkıntılarından dolayı ya da önemsiz bir pozisyon olarak değerlendirdiğinden orasını pas geçti. Hiçbir şeyin arkasına sığınmıyoruz. Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.04.2017 23:53
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.