banner388
banner390
banner410
banner408

Caner tamam Atabey beklemede 

Sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da Samsun’da başlayacak kırmızı beyazlı ekipte Caner Arıcı transferi büyük ölçüde biterken; Başakşehirli forvet Atabey Çiçek ile aradaki pürüzlerin giderilmesine çalışılıyor. 

banner269

Caner tamam Atabey beklemede 

Sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da Samsun’da başlayacak kırmızı beyazlı ekipte Caner Arıcı transferi büyük ölçüde biterken; Başakşehirli forvet Atabey Çiçek ile aradaki pürüzlerin giderilmesine çalışılıyor. 

11 Temmuz 2019 Perşembe 14:17
Caner tamam Atabey beklemede 

Samsunspor Haber – Samsunspor, tecrübeli savunmacı Caner Arıcı’nın transferini bitirmek üzere. Teknik direktör İrfan Buz’un takıma kazandırılmasını istediği Caner ile uzun süredir devam eden görüşmelerin olumlu geçmesi taraflar arasında memnuniyet yaratırken; başarılı sağ bekin en geç Cumartesi günü Samsun’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

ATABEY’DE İŞLER KARIŞTI

Öte yandan Başakşehirli forvet Atabey Çiçek transferinde ise pürüzleri gidermek için yoğun tempoda çalışan kırmızı beyazlı yöneticilerin, bu oyuncuyu kadroya dahil etmek için tüm imkanlarını seferber ettiği gelen bilgiler arasında. Samsunspor’a sıcak baktığı açıklanan Atabey Çiçek’in şu anda Ankara’da olduğu ve gelişmelere göre hareket edeceği öğrenildi. 

TRANSFERDE HATA İSTEMİYOR

Sezon hazırlıklarına 15 Temmuz Pazartesi günü Samsun’da başlayacak olan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör İrfan Buz,  iyi bir kamp dönemi geçirmeyi planlıyor. Bir süredir ekibiyle birlikte Nuri Asan Tesisleri’nde toplantılar gerçekleştiren tecrübeli teknik adamın, yönetimden özellikle transferin Bolu’da yapılması düşünülen ikinci etap hazırlık kampına kadar tamamlanmasını istedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil 2019-07-11 21:43:06

Valla siz nerden hatırlarsınız bilemem ama ben aralıksız 8 yıldır takip ettiğim bu ligde en beğendiğim futbolculardan biridir. Her izlediğimde keşke bizim takımda olsa demişimdir. Şahsen çok sevindim Samsunspor ruhuna uygun bir oyuncu.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-07-11 14:55:58

Samsun sporlu sağ bek Erhan a ne oldu?Csner den daha iyi olan Erhan varken bu transfer un amacı nedir?

Avatar
Kimsinn 2019-07-11 17:12:21

bende diyorum bunu nerden tanıyorum. külüp başkanıyla tartışma videosu vardı internette bi aralar baya gündem olmuştu.

Avatar
ahmet arıkan 2019-07-11 22:06:30

Samsun sporlu sağ bek Erhan'ın bir istatistiğine bakalım kaçkere bindirmiş kaç gollük orta kesmiş...hemen hiç yok ama defansta çok top kaptırdı ve rakipler hep o taraftan geldiler üzerimize hatta; iyi caner gibi ir sağbekimiz olsaydı şampiyon olurduk dilebiliriz. solbeklerimiz iyiydi ishak doğanın niye gönderildiğini bilen var mı??

Avatar
Soner 2019-07-13 07:54:14

Futbolu bilende konuşuyor bilmeyende sağ bek özellikli futbolcu ileri çıkıp takımına yapacağı ortalarla puanlar kazandirmali aynı durum sol taraf içinde geçerli bu bizde geçen sene hiç olamadı hep hatayı golculerde aradık Samsunspor kanatları olmadığı için kaybetti iki bekte çok kötüydüler yapılan transferler çok doğrudu inr teşekkürler yönetim büyüksün başkan İsmail UYANİK....

Avatar
Sinan Akdağ 2019-07-15 15:40:15

Erhan Kartal berbat, Geçen sezonun Muhammed ve Abdülkadir ile en kötüsü. Canberk 2. Ve 1. Ligin en iyisi. Caner'in iyi olma olasılığı zayıf. O fizik, o kafa, o görüntü sporcudan başka her şey.

Avatar
Sinan Akdağ 2019-07-15 15:40:59

Erhan Kartal takımın en kötüsü. Canberk 2. Ve 1. Ligin en iyisi. Caner'in iyi olma olasılığı zayıf. O fizik, o kafa, o görüntü sporcudan başka her şey.