banner388

Çağrı Ortakaya kadro dışı bırakıldı

Sportif direktör Reşat Çağan tarafından aranan ve bundan sonra ‘senin tesislerde çalışmanı istemiyoruz’ demesinin ardından tecrübeli futbolcu, bugün tek başına İlkadım Atletzim Stadı’nda tek başına çalıştı.

Çağrı Ortakaya kadro dışı bırakıldı

Sportif direktör Reşat Çağan tarafından aranan ve bundan sonra ‘senin tesislerde çalışmanı istemiyoruz’ demesinin ardından tecrübeli futbolcu, bugün tek başına İlkadım Atletzim Stadı’nda tek başına çalıştı.

24 Eylül 2018 Pazartesi 13:46
Çağrı Ortakaya kadro dışı bırakıldı

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Çağrı Ortakaya kadro dışı bırakıldı. Sezon başından bu yana teknik direktör Taner Taşkın ile bir türlü yıldızı barışmayan kırmızı beyazlı oyuncu, bugünden itibaren artık tesislerde de çalışamayacak.  Sportif direktör Reşat Çağan tarafından aranan ve bundan sonra ‘senin tesislerde çalışmanı istemiyoruz’ demesinin ardından tecrübeli futbolcu, bugün tek başına İlkadım Atletzim Stadı’nda tek başına çalıştı.


BAŞKAN UYANIK İLE GÖRÜŞECEK


Kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile görüşeceği öğrenilen Çağrı Ortakaya’nın bundan sonraki süreçte durumunun ne olacağı netlik kazanacak. Konuyla alakalı yönetimin kurulunun birkaç gün içinde kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor. Camiada ise Çağrı’nın hangi sebepten kadro dışı bırakıldığı ise büyük merak konusu. 


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fikir55 2018-09-24 14:02:53

Çağrı Ortakaya çok iyi bir futbolcu tecrübeli geçen yıl kırmızı kart görmesi onu hedef haline getirdi şimdi de herkes bir şuçlu arıyor. Taner hoca erkam içinde aynısını düşünüyordu gelen taraftar baskısı sonucu takıma aldı. Yine yanlış hamle yapıyorsunuz maden çağrı kötü idi ligin ilk iki maçında neden kadroya aldınız.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2018-09-24 21:47:31

BENCE TANER TAŞKINI KADRO DIŞI BIRAKIN

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-09-24 16:16:05

Bu kadar Tecrübeli ve kaliteli bir sporcudan yararlanmak yerine kadro dışı kalması çok şaşırtıcı.
Kamuoyuna Kadro dışı kalmasının nedenleri açıklanmalıdır.

Avatar
fatih 2018-09-24 20:11:02

Hocanon egosu mahfedecek bizi

Avatar
Bilal 2018-09-24 18:08:53

Defolsun gitsin hicbir katkısı yok tirplerini çekmek zorunda değil camia.isabetli bir karar.

Avatar
Recep 2018-09-24 19:36:32

Galatasaray’dan çıkma büyük bir karakter ve büyük bir futbolcudur Çağrı. Çağrı eğer kadro dışı kalıyorsa Taner hoca, hoca falan değil seyisin önde gidenidir. Çağrı bir takımda sorun yaşanılacak son futbolcudur. Elazığspor ile süper lig kapısından dönmüş, sezonun en iyisi seçilmiştir. Kadro dışı bırakılmak yerine İlk 11 kadrosunun Çağrı’nın üzerine yapılması gerekir.

Avatar
Mustafa 2018-09-24 20:56:02

Bu veledi geçen seneden sevmezdim para yok diye takımdan gidenlerden olduğu İçin,bu sezonda takım bulamayıp kaldı hocayla ters düştü,tmm kaliteli ama oynamıyor bir söz vardır gönülsüz köpek davara Kurt getirir diye (sözüm ona değil misali)

Avatar
Hakan 2018-09-24 22:53:04

Arkadaslar cagri iyi futbolcu olabilir ama disiplin sart bu arkadas defalarca affettik ama adam gecen seneden beri ayni seyleri tekrarliyor demekki oynamak istemiyor zorlamanin anlami yok kovun gtsin