banner388

Çağdaş Atan'dan Samsunspor yorumu! Neden anlaşamadıklarını açıkladı

Yılport Samsunspor'un prensipte anlaştığı ancak anlaşmaya varamadığı teknik direktör Çağdaş Atan açıklamada bulundu. 

Çağdaş Atan'dan Samsunspor yorumu! Neden anlaşamadıklarını açıkladı

Yılport Samsunspor'un prensipte anlaştığı ancak anlaşmaya varamadığı teknik direktör Çağdaş Atan açıklamada bulundu. 

16 Mayıs 2022 Pazartesi 18:29
Çağdaş Atan'dan Samsunspor yorumu! Neden anlaşamadıklarını açıkladı

3 YILDA AVRUPA HEDEFİ 

Samsunspor yönetimiyle görüşme gerçekleştiren ancak anlaşmaya varılamayan teknik direktör Çağdaş Atan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Samsunspor yönetim kuruluyla aynı sayfada buluşamadıklarını söyleyen Çağdaş Atan, "Samsunspor yönetiminden teknik direktörlük pozisyonu için teklif aldığımda, takımın hangi ligde olduğunu dahi düşünmeden görüşmeyi kabul ettim. Gerek Samsunspor'un köklü geçmişi, gerekse şehrin potansiyeliyle burası bulunduğu ligden bağımsız, büyük bir camia. Yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmelerde, ekibimizle birlikte aklımızdaki futbolu anlatıp, üç yıllık bir plan sunduk. Bu plana göre oyun ve kadro olarak ilk sezondan itibaren temelleri kuvvetli atıp, ikinci sezonda Süper Lig'deki yerimizi sağlamlaştırıp, üçüncü sezon Avrupa kupalarına katılma pozisyonu için yarışan bir Samsunspor hayal ettik. Bu hayalin pesinden koşabilmek için, yaz dönemleri büyük hamleler yapmak yerine, kurduğumuz kadronun üstüne küçük eklemelerle üç sezonda oyunu mükemmelleştirmenin doğru olduğunu anlattık. Kadro yapısı ve çalışma prensipleri detaylarındaki görüşmelerimiz devam ederken, Samsunspor yönetim kuruluyla aynı sayfada buluşamadık.

TARAFTARA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Çağdaş Atan, "Öncelikle beni ve ekibimi bu değerli kulübe layık bulup görüşmeye davet eden Samsunspor yönetimine saygılarımı sunarım. Görüşmelerimiz devam ederken, prensipte anlaştığımız yönünde çıkan haberlerin doğrultusunda büyük teveccühünü gördüğüm Samsunspor taraftarına da teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunsporlu 2022-05-16 21:23:06

Tam bir net adam mis herşeyi açık gizli saklı yok

Avatar
amaç 2022-05-17 09:32:38

açıklamaya göre Samsun yönetimi 3 yıl içinde önce süperlig sonra avrupa istemiyor

Avatar
Metin55 2022-05-16 18:47:33

Hoca,yönetim diyor.Zaten bu yönetimin başara bildiği bir şey yok.Ah birde bu Samsunsporu unuta bilsek.Hastalık hastası durumuna düştük.Bir çok raraftarın sağlığı bu beceriksizler yüzünden bozuldu.Taraftarı param parca ettiler.Bunlarda zerre kadar Samsunspor sevgisi yok.

Avatar
Kemal T. 2022-05-16 22:21:46

Kendini Samsunspor'dan yüksekte gören adamların yolu açık olsun başkan alsa taraftar gönderirdi. İsabetli bir karar olmuş fazla naz aşık usandırır derler. Kendine güveni olmayan adamlar bunlar.

Avatar
Yorumcu 2022-05-17 20:45:53

Daha play-off'lara kalmadan ligi bitirsinler.Takım ilk önce süper lige çıksın.Sonra ilk sene düşmesin.Kalıcı olsun.Daha sonra da üst sıralara tırmansın.Bunlar yapılsın.Gerisini dert etmesinler.

Avatar
Ellibeş 2022-05-18 04:55:21

Bu mu şimdi açıklama? Ortada bir açıklama yok. Hayal satmaya gelmişsin , boş yapmışsın.

Avatar
samsunsporlu 2022-05-18 08:09:14

hasan kılıç kalacakmış ne yaptı boş işler